Autor |
"problemy z ,,małym"" |
|
maxley
|
|
Wysłana - 13 marzec 2006 12:02 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Siemka ! Mam taki problem. Jeszcze nigdy nie współżyłem z kobietą ani nic z tych rzeczy a zauważyłem na moim penisie jakąś wysypke. nie wiem skąd się wzieła i wstydze się iść do lekarza. doradzcie mi coś !
| |
|
 |
|
|
thornman
|
| Wysłana - 13 marzec 2006 12:06 Usunięta przez rafee za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
rafee
|
|
Thornman: żółta kartka. Nie masz nic do powiedzenia to oszczedzaj miejsce na dysku serverowym.
do autora: Opisz jak to wyglada ? Moze to po prostu mastka ? Myjesz go czasem ?
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
Pewnie to od zlej higieny, po zwaleniu konia ****ka sie myje kup sobie Intime z macierzanka.
|
|
maxley
|
|
co do wyglądy to sa to takie białe małe kropeczki których nie można wycisnąć i przewaznie z większości tych ,,kropek" wychodza włoski łonowe. kurde wstydze sie jak cholera iść do lekarza bo u mnie w przychodni jest taki lekarz że wrogowi takiego bym nie polecił. kurde nie wiem co zrobić :( |
 |
|
|
rafee
|
|
|
|
maxley
|
|
jesli to jest to to za***iście :( |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
a moze zapalenie mieszkow wlosowych, czy jak to sie tam zwalo;p |
 |
|
|
Lukasz007
|
|
maxley mam chyba to samo co ty. wyglada to jak takie gruczoly, z niektórych wyrastaja wlosy, a z niektórych nie. nie wydaje mi sie aby bylo to cos strasznego ale jesli jest jakis ekspert w temacie to prosze o informacje. |
 |
|
|
Najek122
|
|
Może zbyt często "bijesz kapucyna" mając brudne ręce. Wniosek? Dokładnie umyj ręce przed i po.
|
maxley
|
|
jest może jakas maść która mogłaby mi pomóc ? te kropki sa na ,,skórze" nie na żołędzi czy wewnatrz. Jest jakas maść albo cos takiego ?? |
 |
|