Siema, pisze bo mam problem z kaszlem, mianowicie mam non-stop suchy kaszel juz od 2 miesiecy i co chwile odczuwam uczucie "duszenia". Zaczelo sie to chyba od przeziebienia, lecz kaszel pojawil sie jako pierwszy objaw i przez caly czas nie jestem chory tylko meczy mnie ten kaszel. Pisze, bo wiem ze nieleczony kaszel moze przerodzic sie w powazniejsze schorzenia. Ale nie mam pojecia co to moze byc, stosowalem juz duzo roznych lekow (tabletek, syropow) i uodparniajacych, witamin itp. Ciagle tylko kaszel i kaszel juz oprocz mnie to zaczyna wkurviac moich znajomych Tatko oczywiscie mowi ze najlepszy jest czosnek i spirytus, ale probowalem tez tego i nie pomoglo
Wiec sie pytam sie
moze mial ktos podobne objawy lub ma pojecie co to moze byc?
ktos mi mowil ze to moze byc alergia, ale ja w to watpie.
Jesli ktos potrafi pomoc, to dzieki z gory.
no i co gosc mi da skierowanie na przeswietlenie, przeswietlenie nic nie wykaze i zapisze mi lek ktory juz pewnie bralem, bo zazywalem juz chyba pol apteki
astma nie bo nie mam napadow, tylko taki regularny bardziej, bez jakiegos konkretnego powodu
Ale czujesz, że musisz kaszlnąć? Bo może to z przyzwyczajenia robisz? Też tak bywa, czasem na tle nerwowym.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.