FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1451 razy ¬

ROZRYWKA | Uzależnienia i Używki
pytanie 
[powiadom znajomego]    
Autor "pytanie"   

kojot_18
 Wysłana - 28 lipiec 2004 00:23        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

witam mam pytanie stosowal ktos Leonotis Leonorus lub Sceletium tortuosum i jakie mieliscie fazy po tym

kozbi
 Wysłana - 28 lipiec 2004 00:43      [zgłoszenie naruszenia]

nie słyszalem nawet o czymś takim

oj tam oj tam sialalala

saib__
 Wysłana - 28 lipiec 2004 00:48      [zgłoszenie naruszenia]

a po polsku ?

kojot_18
 Wysłana - 28 lipiec 2004 00:52      [zgłoszenie naruszenia]

nie znam nazw poslich ale wiem ze jedna ta rolsina to jest w usa reklamiowna jako naturalmy porozac bez skutków ubocznych

bunchet
 Wysłana - 28 lipiec 2004 03:14      [zgłoszenie naruszenia]

"Leonotis leonurus - miłe pomarańczowe wydajne w działaniu kwiatki o wspaniałym stonowanym psychoaktywnym działaniu DO PALENIA. Euforiotwórcze. Zapewniają miły pozytywny trip-nastrój prawie identyczny z efektem po Cannabis. Wspaniałe na wycieczki do świata miłych nastrojów."

"Sceletium Tortuosum zostawiłem sobie na koniec, bo to roślina, która wywołała we mnie najwięcej sprzeczności. Efekt w moim przypadku był po prostu za***isty - wyostrzenie zmysłów, dużo radości, szczery uśmiech zagościł na mej twarzy ;) Jeśli miałbym porównywać działanie z jakimś syntetykiem to stawiałbym na kox. Mmm, a co miałem na myśli pisząc o sprzecznościach? O tym chyba będzie wiedział każdy użytkownik Kanny lub Yopo - wciągnięcie 200mg tego paskudztwa to naprawdę nie lada wyczyn. W każdym razie dokładnie sfermentowany i pokruszony materiał rozdzieliłem na ładne kreseczki i wciągałem łącznie jakieś 15 minut. Efekt utrzymywał sie dlugo-5-6 godzin, jestem jednak pewien ze w trakcie nie byłoby problemów z ew. zaśnięciem. Po tripie położyłem się i jeszcze długo doznawałem przyjemnych CEV, po czym zasnąłem bardzo odświeżającym snem. Każda następna próba jedynie utwardzała mnie w przekonaniu ze gdyby nie sposób przyjęcia - byłby to środek idealny (przynajmniej dla mnie :)). Ale - cos za coś. Kupiłem sobie wiec oczyszczające zatoki krople do nosa i testuje dalej :) "

To są cytaty niewiadomego pochodzenia !!!
NIE RĘCZE ZA NIE !

Zmieniony przez - bunchet w dniu 2004-07-28 03:14:33

Specjalista -

kozbi
 Wysłana - 28 lipiec 2004 12:30      [zgłoszenie naruszenia]

sg za informacje

oj tam oj tam sialalala

aMarcin
 Wysłana - 28 lipiec 2004 12:43      [zgłoszenie naruszenia]

a wie ktos jakie maja substancje czynne ?

"Death is for many of us the gate of hell; but we are inside on the way out, not outside on the way in"

kojot_18
 Wysłana - 7 sierpień 2004 01:25      [zgłoszenie naruszenia]

a stosowal moze ktos to???

Zmieniony przez - kojot_18 w dniu 2004-08-07 01:25:41

bunchet
 Wysłana - 7 sierpień 2004 02:08       [zgłoszenie naruszenia]

Ja nie stosowałem ... :/

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

pytanie