Chciałbym kupić dziewczynie stanik ale taki co bardzo jej podniosą piersi do góry i pójdą do środka.Wiem że jest push-up a co jeszcze jest takiego typu? może jakieś silikonowe wkładki czy jakoś tak.Pomużcie:)
Wiec kimze w koncu jestes?
Jam czescia tej sily, ktora wiecznie zla pragnac,
wiecznie czyni dobro
Noctua Summe Farmosa Parvula
No bo moze sobie pomyslec, ze ma za male piersi albo cos jest z nimi nie tak skoro kupujesz jej stanik z wkladkami Malo, ktora dziewczyna chcialby taki prezent.
Kup jej ładny push up, ewentualnie stanik, ktory ma juz materialowe wkladki
Noctua Summe Farmosa Parvula
Sam się domyśl,
albo inaczej zastanów się jakbyś się czuł wychodząc na plażę wiedząc, że dziewczyna wcześniej wypchałaby ci kąpielówki silikonową wkładka.
Pozdro.
matrek
Z usztywniajacych i podnoszących biusthalterów całkiem podobają mi się tzw. balconette czyli nieco unowocześnione bardotki. Do tego ze zdjęcia maiłabym kilka zastrzeżeń ale wkleiłam, żeby wiadomo było o jaki typ mi chodzi
Zmieniony przez - Dione w dniu 2006-02-08 16:28:09
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.