Witam ciekawi mnie jedno pytanie a mianowiscie jak mozna odroznic czy kobieta ma na sobie rajstopy czy ponczochy ?
Generalnie trudno to odróżnić. Chyba, że kobieta do pończoch nosi specjalny pas to może przez obcisłe rzeczy widać jej zapięcia. Nie wiem nie sprawdzałam Najlepiej sprawdzić samemu. Jeżeli kończą się na udach szerokim, zdobionym paskiem to są to pończochy. Jeżli są jeszcze na kobiecych pośladkach to są to rajstopy. Ale pytanie
przypuscmy ze widze na miescie kobiete i ma na sobie ponczochy lub rajstopy i jak to odroznic ?
Romantyczna kolacja ..... atmosfera.... zaczyna sie ciekawie.... gasnie swiatlo facet zdarl z kobiety ubranie....jednak zapomnial o rajstopach....probuje jej wsadzic i mowi "Niesadzilem ze jesteś dziewicą"
a kobieta po chwili konsternacji mu odpowiada "ale kotku nie jestem dziewicą, ty poprostu musisz mi jeszcze zdjąc rajstopy" .....hahahaha
to koles nie ma chyba czucia w łapach bo rajstopy jak**** są wyczuwalne przeciesz one sa głowie z lajkry czy jak tam sie to nazywa to w dotyku jest tak sztuczne ze masakra