FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 129 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | Nauki Humanistyczne
ramowy plan wypowiedzi- pomoże ktoś? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "ramowy plan wypowiedzi- pomoże ktoś?"   

WildGirl
 Wysłana - 28 luty 2010 16:30        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mój temat to: "wpływ postaci nal losy bohaterów. omów problem na przykładach z różnych epok".

Musze napisać ramowy plan wypowiedzi

Wybrałam lektury tj: ks.Rodzaju(Adam i Ewa), Sokół Giovaniego, Zbrodnia i kara, Lalka i Makbet.
Po za tym używam jeszcze słownika motywów lterakich i tym podobne słowniki. I znalazłam stronę o epokach literackich więc też korzystam.

Była bym wdzięczna gdyby pomógł mi ktoś w napisaniu owego planu wypowiedzi

Przysłuchuj się tym, którzy cię krytykują. To ci pozwoli zachować koncentrację i wyna

Pan Śmierć
BARON
 Wysłana - 28 luty 2010 17:42       [zgłoszenie naruszenia]

Ale co w tym trudnego?

Idziesz punktami, co po kolei będziesz mówić. Po jednym zdaniu do każdej książki, co we wstępie i ze 3 wnioski. Tyle.

AD ANCALES, PLEBES!!!! EGO SUM BARON!!!
Veni, Vidi, Banni!%-)
Mafia znających łacinę%-)Baron wszystkich działów%-)
Rada Jedenastu i Inso 2009

Ekspert -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ramowy plan wypowiedzi- pomoże ktoś?

Warto przeczytać: Bibliografia - czy może być taka? Bardzo proszę o pomoc. | Temat na maturę. Czy może być takie coś? Proszę o pomoc! | Internet, a Matura Ustna | Zbiorowy portret polaków - bibliografia | POMOCY!!!prezentacja maturalna - motyw szalenstwa | "Władca Much" Goldinga | [pol] Niepokoje ludzi schyłku wieków | książki i ich adaptacje filmowe | Bibliografia | Potrzebna szybka pomoc - matura ustna !!! | Nad niemnem plan prezentacji | "Żal" Czechowicz | Polski - 4 zadania | praca maturalna : Wady Polaków żartem i serio | Jak długo czeka się na nr ISBN? | czy popularność jaką Napoleon cieszył się wśród polaków była w pełni zasłużona ?

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL