Kreatyna nie jest na redukcję, ani żadne białeczko.
Ani od tego schudniesz, ani definicji nie nabierzesz.
Jak redukcję robisz to tnij kalorie i kręć jakieś cardio.
A jak chcesz kreatynę KONIECZNIE brać to szkoda siana na wszelkie stacki i super jabłczano-krealkalny kreatyny itp. gówna.
Zwykłą kreatynę se kup, bez żadnych cudów, tanią jakąś, np. marki SFD czy ***, tak samo przyswajane to będzie jak te stacki po 200zł, po których się najwyżej dodatkowo posrasz na rzadko i napchasz komuś kieszeń forsą jak ostatni naiwniak.
I żadnej dekstrozy do tego nie bierz czy innych rzekomych transporterów kreatyny, jak ktoś Ci to doradza to albo idiota, albo naciągacz
Najlepiej się skup na misce i zapier.dalaniu. Kasę zainwestuj w koryto. Jak już chcesz coś kupić z supli to witaminy jakieś i minerały, a kreatyna to zupełnie dalszy plan.
Wiem, że dieta 70%, kardio 20%, ćwiczenia 10%. Biegam co drugi dzień po treningu, bo jeszcze za zimno żebym wychodził z rana na czczo. Po prostu czytałem też, że kreatyna jest tylko i wyłącznie na masę to MIT.
Po prostu chciałem się czymś wspomóc, zwiększając motywację, bo po takiej przerwie jak idę i hantlą 10kg macham to się odechciewa
Kreatyna ogólnie przy wysiłku fizycznym trochę pomaga. Przy skurczach mięśni podczas wysiłku masz niedobory kreatyny i taka suplementacja pozwala je nieco zniwelować, dzięki czemu możesz wykonać ciut, naprawdę ciut większą pracę - to wszystko.
Każdy też inaczej przyswaja kreatynę, dla niektórych to będzie totalne placebo.
Jak chcesz lepszą motywację na treningu mieć to sobie zarzuć przedtreningówki po prostu:
Bier po 4 kapsy jednego i drugiego 30min przed treningiem. Powinieneś czuć fajne mrowienie i jak pomachasz hantlą 10kg odpowiednio to będzie całkiem fajna pompa w łapie i się będzie chciało machać dalej
cheetos wez najlepiej kreatyne i do tego clenbuterol. bedziesz zadowolony z efektor
kreatyna ktorakolwiek, wszedzie jest to samo
Wszystkie te kreatyny to jeden chój, a jedyna różnica jest taka, że jak kupujesz te drogie i przekombinowane to dałeś się zrobić w wała cwanemu żydowi