FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 14154 razy ¬

ROZRYWKA | ADMINISTRACJA
rozkur ban 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
Autor "rozkur ban"   

n3rd
 Wysłana - 11 styczeń 2016 20:26        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Konto jest pożyczone, nie chce mi się swojego zakładać.
Nie mam złudzeń, że coś tu zdziałam bo panu sędziemu to wolno no ale nie mam nic innego do roboty w tej chwili.

Do rzeczy.

Dostałem bana za tą wypowiedź:
Dorosły facet, a zachowuje się jak niedorozwinięty umysłowo.
Może spytaj plujki czy jakiejś choroby dziedzicznej nie było

Nie mam zielonego pojęcia dlaczego zostało to zinterpretowane jako pojazd po matce, skoro pan doktor plujką nazwał kawę sypaną.
Spytaj plujki było w rzeczywistości metaforą wróżenia z fusów.
W możliwe aspekty psychologiczne dopiehdalania się i interpretowania "na minus" wkraczał nie będę ale widać było że szukał, czekał aby tylko kogoś zbanować.

Pozwolę sobie zacytować jeszcze inne, dalsze wypowiedzi w sprawie interpretacji forumowego prawa, które jest imo nadużywane przez wspomnianego doktora, który modem już dawno powinien nie być.

1don
Wjazd na matkę = ban, tej zasady trzymam się od lat, także nie widzę nic nieładnego w moim zachowaniu - mógł zapytać sie kaspena jak to się skończy

1kleo
To moze sobie tez daj bana za to, ze napisales o jego rodzicsch, ze na smatach w zakladzie robia?

Albo honorowo wyznacz jakiegos moda, zeby dal ci bana. W koncu od lat trzymasz sie tej zasady.

2don
Zasada odnosi się tylko do matki, więc niestety nie mogę się zbanować, przykro mi

Czekam na wyjaśnienia jak to się stało że don maciej wszedł do mojej głowy i znalazł tam informacje jakobym cisnął po jego matce.
Swoją właściwą, rzeczywistą myśl/wyjaśnienie już przedstawiłem.

Zmieniony przez - n3rd w dniu 2016-01-11 20:29:40

playman
 Wysłana - 11 styczeń 2016 20:40      [zgłoszenie naruszenia]

Która strona spamu?
Nie chce mi się szukać

20.05.2006 - 01.04.2019 [*]

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 11 styczeń 2016 20:48      [zgłoszenie naruszenia]

INSOMNIA
 Wysłana - 11 styczeń 2016 20:57      [zgłoszenie naruszenia]

Wyjaśnienia zostały juz poczynione na dalszych stronach zalinkowanego spamu - zapraszam do lektury.
Swoją drogą trochę słabo wyszło to rżnięcie głupa.

INSOMNIA
 Wysłana - 11 styczeń 2016 21:01      [zgłoszenie naruszenia]

fakt, slabo

mlkv
 Wysłana - 11 styczeń 2016 21:11      [zgłoszenie naruszenia]

Dorosły facet, a zachowuje się jak niedorozwinięty umysłowo.
Może spytaj plujki czy jakiejś choroby dziedzicznej nie było

Nie wiem w jakich kręgach normalnie obraca się zbanowany, ale obydwa pogrubione teksty są obraźliwe i w zależności od środowiska w którym są wygłaszane można za nie dostać w trąbkę lub zostać poproszonym w sposób formalny lub nieformalny o czasowy lub stały brak dalszego udzielania się w towarzystwie.

Na forum konsekwencją wypowiedzi obraźliwych bywa ban.

Dla Mnie zatem zasadny z racji na pogrubione wypowiedzi, co do długości to można dyskutować, ale to z tego co wiem nie pierwszy wyskok zbanowanego.

Ja daję kciuk w dół

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"

Znawca -

n3rd
 Wysłana - 11 styczeń 2016 21:23      [zgłoszenie naruszenia]

Zaznaczam, że moderator mlkv jest do mnie co najmniej sceptycznie nastawiony gdyż niejednokrotnie wdawał się ze mną w słowne potyczki.

Wypowiedzi w spamie pokazują i nie raz pokazywały, że don odnosił się nie tylko do mnie obraźliwymi tekstami, a takowe teksty w spamie uważane są za dozwolone. Jako przykład chociażby wstawiam zdjęcie z dzisiaj, we wcześniejszych nie chce mi się szukać.

Udowodnienie winy spoczywa na was, nie na winowajcy. Ja mam prawo się bronić i tłumaczyć więc z tego prawa korzystam.

Trzymajmy się faktów, a nie insynuacji zatem czekam dalej na ukazanie gdzie obraziłem matkę dona, a jak już dojdziecie do tego że nie ma tam słowa matka to proszę wykazać że słowem plujka określa się matkę (nie wiem gdzie żyjecie że tak się do własnych rodziców

[http://www.insomnia.pl/Jak_wybieramy_vol.83Gitary%26pianino%2C_ba%C5%9Bnie_braci_Grimm_und_przechwa%C5%82ki_schizofrenik%C3%B3w-t684355-s115.html]

Duda11
 Wysłana - 11 styczeń 2016 21:23      [zgłoszenie naruszenia]

Na forum konsekwencją wypowiedzi obraźliwych bywa ban.

A za ten tekst to co się należy jak nie ban?

O tutaj:

Swoją Starą spytaj, ale to za jakiś czas, bo ma teraz pełne usta.

A twój stary to siwy chój

[http://www.insomnia.pl/Jak_wybieramy_vol.83Gitary%26pianino%2C_ba%C5%9Bnie_braci_Grimm_und_przechwa%C5%82ki_schizofrenik%C3%B3w-t684355-s115.html]

Oczywiście wypowiedź obraźliwa, ale że to napisał szanowny pan doktor czerwony, który od dawien dawna czuje się bezkarny i może cisnąć każdemu, bo naoglądał się Doktora Hausa i myśli że też może taki być, to oczywiście puścimy to płazem. Ale każdy inny za taki tekst w stosunku do niego od razu poleciałby na harem.

n3rd
 Wysłana - 11 styczeń 2016 21:25      [zgłoszenie naruszenia]

Zdjęcie które wstawiłem jest oczywiście bardziej ordynarne ale przypominam, że ja za RZEKOME teksty o matce dostałem bana i to na miesiąc.

Zmieniony przez - n3rd w dniu 2016-01-11 21:26:42

mlkv
 Wysłana - 11 styczeń 2016 21:38      [zgłoszenie naruszenia]

1. Trzymajmy się faktów, a nie insynuacji

Fakty są takie że napisałeś obraźliwy tekst, dostałeś bana.

Dyskusje o tym czy był obraźliwy dla matki czy nie są dla Mnie dziwne, bo IMO stwierdzenie że ktoś się zachowuje jak niedorozwinięty umysłowo samo przez siebie wystarczy do bana.

2. A za ten tekst to co się należy jak nie ban?

O tutaj:

Swoją Starą spytaj, ale to za jakiś czas, bo ma teraz pełne usta.

A twój stary to siwy chój

Ja bym tego nie napisał, jak rozumiem miał to być żart w nawiązaniu do poprzedniej dyskusji, IMO nie trafiony.

"Real niggers do what they wanna do, bitch niggers do what they can do"

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 11 styczeń 2016 21:45      [zgłoszenie naruszenia]

IMO ban dla Rozkura za tą wypowiedź jest słuszny, ale logicznie rzecz biorąc Don dał bana za coś co sam też zrobił

Także kciuk w dół za brak konsekwencji, chociaż wiem, że w danej sprawie to sobie mogę tym kciukiem w nosie podłubać.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia Temat zamknięty

rozkur ban

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8