jak to jest z tą dożywotnią gwarancją producenta ? rzeczywiście są takie trwałe ? musze kupić jakieś lepsze słuchawki dokanałowe bo średnio co miesiąc pjerdolą mi się nowozakupione słuchawki, chyba jakieś fatum ew mogą się niszczyć od tego że często je przepinam z laptopa na odtwarzacz mp3? 2 ostatnie pary z***ały się tak że jedna słuchawka grała dobrze a druga w ogóle.
nie, nie, 2 ostanie pary słuchawek mi sie tak z***ały - sennheiser 'y - prawdopodobnie kupiłem fejki i jakieś nołnejmowe za 3 dychy, teraz właśnie zastanawiam się nad tymi kossami bo miałbym do odebrania w krakowie na miejscu, o te
[allegro.pl/legenda-koss-the-plug-siec-sklepow-gwr-fv-i1540794461.html]
"gwarancja sklepowa 1 rok
gwarancja producenta dożywotnia"
chce jakieś kanałowe bo dobrze można się odizolowac od np ***anego huku podczas jazdy tramwajem i są dla mnie praktyczniejsze od nausznych
Tak swoją drogą,czytałem kiedyś karteczkę od creative fatality,to tam gwarancja producenta chyba była tylko uznana jak je bóg z pioruna cisnął bo ****a była każda możliwa przypadłość wymieniona,ze nie uwzględniają.
Zmieniony przez - fraggy1 w dniu 2011-04-01 23:25:14
"...Mam własny show jak Kuba Wojewódzki, gdzie włochaty grubas gryzie wszystkich gości w sutki.
a co do tej gwarancji to nie liczę na zgłaszanie słuchwek na gwarancję za 5 lat ale chciałbym żeby pograły czysto chociaż z rok, a że koss tak się obnosi z tą dożywotnią gwarancją to pomyślałem że słuchawki mogą być solidnie wykonane, co do tej wtyczki to może za mocne ciągnięcie za kabel podczas wypinania słuchwek jest przyczyną bo widzę że duż osob ma takie problmey przy słuchawkach różnych marek
ogółem gwarancja dożywotnia jest, po uprzedniej rejestracji produktu i zapłaceniu jakiegoś tam datku, ale powiem wprost, korzystałem z tej gwary po trzech miesiacach ( do pół roku miałem gware ze cokolwiek sie nie stanie - wymiana na nowe) i generalnie wymiana poszła elegancko. a teraz mam słuchawki firmy o2 i jestem zadowolony
Akceptuję.