Autor |
"sado maso tylko troche mniejsze" |
|
Radzik_
|
|
Przyjemnie jest mocniej ścisnąć pośladki partnerki otwartymi dłońmi i ponawiać tę czynność, u większości kobiet, mimo że nawet na to nie zwracją uwagi, wzrasta podniecenie i wilgotność "pusi" :) Lubię jak mnie partnerka też tak masuje. Najważniejszą kwestią jest to aby napływ ogólnie pojętego bólu nie był gwałtowny tylko stopniowo narastał np. Dziewczyna ma długie włosy, kocham się z nią od tyłu, splatam włosy do tyłu trzymam jedą ręką i delikatnie pociągam do tyłu, gdy odchyli głowę do góry nachylam się nad nią i całujem się. /lub/ Także w pozycji od tyłu dwoma rękoma klapsąć w pośladki. Delikatność na początku to 100% efekt po chwili. Przy tym można jedą ręką masować "muszelkę" :) Oj chłopaki, chłopaki wymagacie od dziewczyn cudów, a nie potraficie sprostać ich nie wygurowanym potrzebom. Bo w życiu liczy sie fantazja....
|
|
rafee
|
|
duramen gamoniu : Bij mnie rznij mnie, liz mnie gryz mnie !!!
|
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
dawno bylo....orzeszki wychodza
Specjalista -
 |
|
|
matyldaprj
|
|
Gryzienie odpada,ale inne udziwnienia mogą być,czemu nie...
 |
|
|
MaDziaSta
|
|
CTA no cos bardziej w stylu zerzne cie hehe
|
 |
|
|
nupel
|
lachoniator
|
|
czemu gryzienie jest fajne (chocby przy calowaniu lekkko w warge) lub po sulerczkach lekkie przygryzanie
a z tego co ja lubie to lekki ciągniecie za wlosy i wbijanie pazurków w pley jak jetem u gory !
Ekspert -
 |
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
|
|
Rava
|
|
CTA wpadnij do mnie, z przyjemnoscią ci dowalę.
Mogę też (z dobrego serca) dla ciekawszych doznań wybić ci kilka zębów
|
 |
|
|
korian
|
|
|
|
mixerboss
|