Autor |
"sado maso tylko troche mniejsze" |
|
cooqłka
|
|
O qrde, Jaś Fasola będzie zrozpaczony
Znawca -
 |
|
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
hrhrhrhr
Ekspert -
 |
|
|
Ewelina31
|
|
Ja uwielbiam roznego rodzaju takie gry Czasem moj chlopak gdy przechodzi obok mnie,czasem sie wypinam, zeby dostac klapsa
W trakcie, nie wyobrazam sobie, zebym nie byla pogryziona/pokasana w szyje - karku, lekko podrapana w zdluz pleckow, delikatnie pociagnieta za wlosy - to znak, zebym odchylila do tylu glowe, zeby miec dojscie do karczku, nie wspomne juz o klapsach.
Bez tego niebyloby takich doznan, aczkolwiek wszystko z umiarem heh nie raz widze slady po ukaszeniach u kolezanki na szyji - jakas zmijke ma w domku?
Zmieniony przez - Ewelina31 w dniu 2006-02-07 03:57:48 |
 |
|
|
RED_BART
|
|
Ewelina_31 a moze twoja zmijka nie tylko u ciebie w lozku kąsa?:)skoro koleznaka tez ma takie slady:)pozdrawiam |
 |
|
|
danro
|
|
myślę, że po 2,5 roku od daty zamieszczenia tego posta i tyleż samo czasu nieaktywności, ewelina nie jest zainteresowana twoją opinią,
Zmieniony przez - danro w dniu 2008-08-15 19:18:26
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
i niech mi ktos powie, ze ludzie to tez nie zwierzeta, przeciez chec takiego gryzienia, lania to ewidentny atawizm, instynkt zwierzecy, lwy zawsze gryza lwice jak je zapinaja, a one sie podlizuja jeszcze bardziej.
|
|
AnonimekK
|
|
Nie mam nic przeciwko.. aczkolwiek jakby mi przy robieniu loda postanowila go ugrysc to chyba musialaby papki do konca zycia jesc ... ALA
Zmieniony przez - AnonimekK w dniu 2008-08-15 20:24:40
|
|
69Mlody69
|
|
|
|
jaboss
|
|
Na inso archeolodzy znowu odkopali dinozaura  |
 |
|
|
B0l3k
|
|
******lisz, ze dinozaura. Temat aktualny, dobrze, ze odkopany.
Moja panna tez lubi takie zabawy, ale jestesmy ze soba bardzo krotko, nie wiem jeszcze na ile moge sie posunac. Walenie po posladkach, podgryzanie, przyduszanie (tak bardzo lajtowo) podczas seksu, to jak narazie standard.
zdr. |
 |
|