do minevra--- to co mam rozumieć ze mam byc dla niej niedobry wtedy bedzie wszystko wporządku:)hehe dzieki
Heh tak wiesz nie dosłownie. Ale sęk w tym, że jak laska ma wszystko na tacy podane i jest za słodko to ona w końcu "żygnie" tą słodkością i jej się znudzi. Nie pokazuj, że może Cię mieć na każde zawołanie. Daj jej się też wykazać, żeby mogła pozdobywać (tak, tak kobitki też lubią sie postarać)
minevra - hrhh witaj bracie, coś mi się ostatnio spodobało to forum i zaczne tu częściej wpadać. Coś mi się zdaje, że z naszymi przeżyciami ()nie jednemu doradzimy :*
Podaj nam jej i swoj wiek. Ja nie chcialbym Cie martwic, ale dziewczyny to takie dziwne istoty, ktorych nikt nie zrozumie. Wychodze z zalozenia, ze lepiej nastawic sie na najgorsze niz potem sie rozczarowac. Zreszta zobaczysz jak wiecej facetow sie tu wypowie - mysle, ze powiedza to co ja.
Nie pozwol, by myslala, ze juz ma Cie owinietego wokol palca! Pozostaw ja w niepewnosci - zwykle same wtedy wykazuja inicjatywe.
Gdy panna zaczyna robic jakies fochy po miesiacu, tajemnicze telefony i skrywane usmieszki do siostry... hmmm ja bym byl ostrozny i nie wpuszczal sie. Cos mi sie wydaje, ze chodzisz po ciekim lodzie. Miej oczy i uszy otwarte!
powodzenia
Jesli dziewczyna mi wysle sms-a np i napisze czy bym do niej przyjechał napisac ze nie przyjade! bo cos tam cos tam, zeby nie myslała ze jestem na każde zawołanie? ale ja tak nie moge, ciągle o niej mysle nawet w pracy:( i juz czekam tylko kiedy ja zobacze:( jest mi ciezko
Hmm nie chce tu decydować za Ciebie, ale dobrym sposobem na sprawdzenie czy Jej zależy jest właśnie takie zachowanie, żeby Ona też mogła się wykazać.
a moze porozmawiac z jej siostra????? co o tym sądzicie? tylko ze jej siostre to znam od tygodnia w sumie:( i moze byc problem bo jej siostra zawsze jest u niej w domu:( wiec nawet nie mam okazji jak ja zagadac, ale moze to bylby dobry pomysl, ale ciekawy jestem czy jej siostra z ktora ONA bardzo dobrze zyje "dwie kochające sie siostry" bedzie w stanie mi ujawnic chociaz rabke tzw.tajemnicy, co jej siostra zamierza w stosunku do mojej osoby
Regggie
PUMBUS
Wysłana - 20 marzec 2006 10:53 Usunięta przez Regggie za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
Zmniejsz na pewien czas ilośc, dlugosc i czestotliwosc spotkan, rozmow itd. Wtedy naprawde poznasz co jest grane. A myslec o tym przez najblizszy czas bedziesz nawet w sraczu wiec nie mysl ze jeses sam
Co do tego znudzenia to napisze Ci tak: teraz mam podobna sytuacje tylko, ze kolezanka do mnie napisala czy mi sie nie znudzila bo cos tam nie pisalem do niej itp itd. Oczywiscie mi sie nie znudzila, ale po prostu nie mialem ochoty z nikim gadac itd rozne byly powody, wiec nie bierz tego do siebie i o znudzenie sie nie martw, bo ja jej akurat odpisalem tez cos w stylu "jakbys mi sie znudzila o bym z Toba nie gadal itp itd" tzkze to maly problem. Jezeli myslisz, ze jej siostra obiektywnie by Ci powiedziala co jest 5 to uderzaj do niej. Ja osobiscie bym sie nie skusil. Zacznij ja troszke olewac tzn, zeby nie czula, ze jestes na kazde jej zawolanie itd. Takie tematy byly juz tyyyyle razy i zawsze te same odpowiedzi Pozdro i powodzonka
moja dziewczyn tez ma takie dziwne dni, (czasem trzeba troszke odpoczac na kilka dni a powitanie jakie jest pozniej mile) ja tez sie wtedy nie odzywam za bardzo i zawsze sama pierwsza pisze (moze bys meni odwiedzil itd) nie mozna byc przemilym do przesady tak zeby sie narzucac i na kazde zawolanie, a co do kolegi to sie troche zainteresuj ta sprawa, mam taka kol ktora zaczynala krecic z chlopakiem a z bylym nie zerwala bo jak mowi nie byla pewna czy jej sie z tym ulozy to sie tamtego nie pozbywala.. dobra jest powodzenia