FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8146 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
samochód elektryczny 
[powiadom znajomego]    
Autor "samochód elektryczny"   

matand
 Wysłana - 1 sierpień 2016 18:43      [zgłoszenie naruszenia]

ale to chyba nie wodór jako gaz tylko jakiś atom wieloatom którego rozpad da energie.
Nic dziwnego ze względy bezpieczeństwa tu będą miały znaczenie

Gdy puścisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekają na małą salę...
wszyscy mówia nie nie, ja nie słucham disco-polo,
a znają słowa. Ja sie pytam skąd?

INSOMNIA
 Wysłana - 2 sierpień 2016 11:10      [zgłoszenie naruszenia]

są ludzie którzy przerabiają silniki diesla tak, aby je doładowywać jeszcze wodorem. Dzięki temu uzyskuje się mniejsze zużycie ropy i lekko większą moc. A generator wodoru to prosta konstrukcja i jej ekologiczność zależy od ekologiczności źródła prądu.
Przy LPG też ludzie się bali że będą wozić bombę w bagażniku, ale jakoś nie słychać żeby były problemy nawet przy wypadkach.

Zmieniony przez - damajt w dniu 2016-08-02 11:15:03

uuu...
 Wysłana - 2 sierpień 2016 12:46      [zgłoszenie naruszenia]

kocham tego goscia na serio

==PIZDA OGJEŃ KLAN==

HALA MADRID !!! WIELKI REAL MADRYT !!!!!!!!!!!

saikolank
 Wysłana - 2 sierpień 2016 14:28      [zgłoszenie naruszenia]

Kazda sciema jest dobra. I zapamietajcie slowo klucz. Czyli kasa. A nie wkologia sie liczy.

Chłopaczki z Polkowic już Pojechali

INSOMNIA
 Wysłana - 2 sierpień 2016 14:59      [zgłoszenie naruszenia]

ekologia i ocieplenie klimatu
nowa premier UK rozwiązała ministerstwo ds. globalnego ocieplenia czy jakos tak, od razu po objeciu stanowiska

A ostatnio czytałem o jełopach, którzy wyruszyli z misją by zbadać jak duże skutki ma to globalne ocieplenie i czy dużo lodu stopniało. To grupa jakichś działaczy i ekologów. No i se wyruszyli statkiem w kierunku bieguna północnego, no i ponoć gdzieś za Murmańskiem utkneli, bo nie mogli sie przebić przez gruby lód

[dailycaller.com/2016/07/20/global-warming-expedition-stopped-in-its-tracks-by-arctic-sea-ice/]

także tego...

INSOMNIA
 Wysłana - 2 sierpień 2016 16:59      [zgłoszenie naruszenia]

skąd wzięliście ocieplenie klimatu?
samchody elektryczne są lepsze i ekologiczniejsze, bo są cichsze i nie wytwarzają spalin co w dużych metropoliach ma olbrzymie znaczenie.

Loya
 Wysłana - 2 sierpień 2016 19:04      [zgłoszenie naruszenia]

Dziwić się, że zakazy wjazdu z LPG do podziemnych parkingów, jak tu nasz INŻYNIER chciałby z butlami gazowymi z kuchni popyerdalać... i idź tu z rodziną, dzieckiem na zakupy, i drżyj ze strachu żeby przypadkiem nie zajechała na parking Astra - Bomba

Thomy20
 Wysłana - 2 sierpień 2016 19:18      [zgłoszenie naruszenia]

Nie ma przepisu zakazującego wjazdu na parking podziemny samochodów z LPG go że ktoś postawi znak nie znaczy że muszę go przestrzegać po prostu nie ma takiego przepisu

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

INSOMNIA
 Wysłana - 2 sierpień 2016 19:23      [zgłoszenie naruszenia]

jak ci cieć spuści powietrze z kół to sie nauczysz przestrzegać

matand
 Wysłana - 2 sierpień 2016 19:27      [zgłoszenie naruszenia]

To dobrze wiedzieć skoro piszesz prawde. Zawsze jak się zapomni to nawet mozna podskoczyć ze niech o gliniarzy dzwonią a ci przyjadą, pośmieją sie i jeszcze mandat włąscicielowi parkingu doj.ebią za nieuzasadnione wezwanie

Z tymi butlami to pewnie jest tak ze ktoś musi zarobić na legalizacji, na przeglądach-ktoś czyli państwo.
Weź wózek widłowy- podpina się butle i wozi zaraz za plecami. Butla taka sama jak do kuchni tylko rurke w środku ma zakrzywioną tak aby z leżącej butli gaz mógł być czerpany.

Także z tym bezpieczeństwem to nie byłbym tu taki nadgorliwy odnośnie montowanych butli, o ile tego typu sposób przyłączu zostałby założony i sprawdzony przez kwalifikowane osoby.

Co do ekonomi takiego rozwiązania to się nie wypowiadam.

Gdy puścisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekają na małą salę...
wszyscy mówia nie nie, ja nie słucham disco-polo,
a znają słowa. Ja sie pytam skąd?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 9 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

samochód elektryczny

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9