Jakoś auta z LPG jeżdżą po parkingach podziemnych i nikt powietrza im nie spuszcza
Właściciel parkingu powinien spełnić odpowiednie wymagania jeśli chodzi o parking podziemny musi być odpowiednia wentylacja itp. Prędzej przegnije bak z ropą i cała gnojuwa się wyleje kezdnia będzie śliska i łatwo o wypadek niż rozszczelni siębutla z LPG
A ja bym sobie nie życzył śmierdzących diesli na swoim parkingu jak bym miał jakąś działalność usługową np. sklep to na swoim parkingu przy wjeździe umieścił bym szyld zakaz wjazdu samochodów z silnikiem diesla.
Trudno jeżeli jest to parking podziemny pod centrum handlowym może sobie wzywać straż miejską i stosować durne zakazy a ja i tak tam będę wjeżdżał bo goowno mi zrobią.
Zmieniony przez - Thomy20 w dniu 2016-08-02 20:58:07
w kwestii bezpieczeństwa pewnie nie bez znaczenia jest to, ile samochodów z LPG jeździ z pseudo instalacjami dłubanymi przez Wieśka, albo jeszcze gorzej - serwisowanych przez samodzielnych INŻYNIERÓW:)
Thomy, zakaz wjazdu dla diesli to byłoby mądre posunięcie, mało klientów, piwa można sie napić
To że samodzielnie serwisuje swoje auto łącznie z LPG nie znaczy że instalacja jest zyebana
Ale z Tomkiem się w jednym zgodzę - na parkingu podziemnym wolę auta z LPG niż stare skórwione diesle z popękanymi rurami od IC/turbo/przepustnicy, które dymią i śmierdzą jak EC Żerań. I jeszcze taki pyerdolony osioł pałuje to auto z samego dołu, żeby tego smogu było jak najwięcej.