FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9007 razy ¬

ROZRYWKA | Kulinaria
sandwicz toster 
[powiadom znajomego]    
Autor "sandwicz toster"   

blublaty
 Wysłana - 15 grudzień 2015 21:51        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

zamierzam sobie sprawić jakiś sandwicz do tostów. Kiedyś miałem jakiś first i działał okej ale potem zaczęła schodzić ta powłoka teflonowa czy jak to się tam zwie no i teraz mam chęć na jakiś nowy
Tak cena gdzieś max do 150 zł

polecicie jakiś model sprawdzony? jeśli ktoś ma i używa

ciś typie

INSOMNIA
 Wysłana - 15 grudzień 2015 23:43      [zgłoszenie naruszenia]

miałem kiedyś jakiegoś solidnego zelmera,można było wszystko ładować do tych kanapek a potem na chama go dopychać żeby się zamknął i nigdy nie było protestów
a niedawno kupiłem jakiegoś w stonce za 50zł to przy pierwszej próbie domknięcia,pękła ta górna pokrywa.Nie wiem dla kogo to zaprojektowali,jak tam ledwo plaster sera,może szynki i już jest problem z zamknięciem
lepiej samemu w markecie zobaczyć jaki model jak jest wykonany,żeby też nie trafić na taką zabawkę

blublaty
 Wysłana - 16 grudzień 2015 18:28      [zgłoszenie naruszenia]

Ten first co go mam to tam też szło napakować aż musiał kolanem dopychać żeby się zamknęło a ten zatrzask nie puścił. Tak myślę żeby tego brać

[m.euro.com.pl/sandwicze/severin-sa-2968.bhtml]
Choć widziałem jakiś gril elektryczny za 170 i też biore go pod uwage. Tylko nie wiem jak to potem z tą parą czy dymem będzie żeby potem nie trzeba było wietrzyć tydzień mieszkania.

ciś typie

watch3r
 Wysłana - 18 grudzień 2015 21:53      [zgłoszenie naruszenia]

bierz grila, mialem sandwicza i nay.ebalem takiego tosta ze przy zamkykaniu pekla mi gorna pokrywa tak jak koledze wyzej teraz mam grila i wkladam co chce (kanapki, miesa, ryby) i elegancko sie piecze

Zmieniony przez - watch3r w dniu 2015-12-18 21:55:04

blublaty
 Wysłana - 19 grudzień 2015 11:56      [zgłoszenie naruszenia]

a jaki model dokładnie masz, jakiej firmy?

ciś typie

watch3r
 Wysłana - 19 grudzień 2015 20:00      [zgłoszenie naruszenia]

jakis quigg - czyli zaden high end ale caly stalowy bez plastikowych czesci, jedynie podstawka z tworzywa

blublaty
 Wysłana - 26 grudzień 2015 11:07      [zgłoszenie naruszenia]

Wziąłem coś takiego [selgros24.pl/Sprz%C4%99t-AGD/Drobne-AGD/Drobne-AGD-do-kuchni/Grille-elektryczne/TIGER/GRILL-CERAMICZNY-2484-GOURMET-MAXX/2_53946.do]

Słabe troche nie idzie płyt wyjmować , normalnie bym tego nie kupił ale miałem bony do kauflandu więc przypadły się na to.
Ogólnie to może być, robiłem tosty dopiero wyszły w miarę ok.

ciś typie

watch3r
 Wysłana - 26 grudzień 2015 12:43      [zgłoszenie naruszenia]

"górna płyta grzewcza jest ruchoma i dopasowuje
się do rozmiaru danej potrawy"
to go czyni 100 razy lepszym niz jakikolwiek sandwicz

ze plyt sie nie wyjmuje troche slabo ale ja pomimo ze mam wyjmowane, to nauczylem sie wkladac folie zeby nie myc ciagle tych plyt

blublaty
 Wysłana - 27 grudzień 2015 12:14      [zgłoszenie naruszenia]

A ja myślałem ze jak ta płyta górna jest ruchoma to znaczy że oni to tak na odpierdziel zrobili.
Folie używasz taką aluminiową?

ciś typie

watch3r
 Wysłana - 27 grudzień 2015 23:27      [zgłoszenie naruszenia]

si, ameliniumową

rudy737
 Wysłana - 3 styczeń 2016 09:15       [zgłoszenie naruszenia]

Teraz sa takie że możesz wymieniac te wkłady, na ogół w zestawie dwa wkłady do sandwich, jeden do gofrow, i do grilla cty czegos podobnego. Imo najlepsza inwestycja, zniczysz jeden wkład to masz jeszcze drugi plus dodatkowe opcje. W saturnie sa takie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

sandwicz toster