zamierzam sobie sprawić jakiś sandwicz do tostów. Kiedyś miałem jakiś first i działał okej ale potem zaczęła schodzić ta powłoka teflonowa czy jak to się tam zwie no i teraz mam chęć na jakiś nowy
Tak cena gdzieś max do 150 zł
polecicie jakiś model sprawdzony? jeśli ktoś ma i używa
a niedawno kupiłem jakiegoś w stonce za 50zł to przy pierwszej próbie domknięcia,pękła ta górna pokrywa.Nie wiem dla kogo to zaprojektowali,jak tam ledwo plaster sera,może szynki i już jest problem z zamknięciem
lepiej samemu w markecie zobaczyć jaki model jak jest wykonany,żeby też nie trafić na taką zabawkę
Ten first co go mam to tam też szło napakować aż musiał kolanem dopychać żeby się zamknęło a ten zatrzask nie puścił. Tak myślę żeby tego brać
[m.euro.com.pl/sandwicze/severin-sa-2968.bhtml]
Choć widziałem jakiś gril elektryczny za 170 i też biore go pod uwage. Tylko nie wiem jak to potem z tą parą czy dymem będzie żeby potem nie trzeba było wietrzyć tydzień mieszkania.
bierz grila, mialem sandwicza i nay.ebalem takiego tosta ze przy zamkykaniu pekla mi gorna pokrywa tak jak koledze wyzej teraz mam grila i wkladam co chce (kanapki, miesa, ryby) i elegancko sie piecze
Zmieniony przez - watch3r w dniu 2015-12-18 21:55:04
Słabe troche nie idzie płyt wyjmować , normalnie bym tego nie kupił ale miałem bony do kauflandu więc przypadły się na to.
Ogólnie to może być, robiłem tosty dopiero wyszły w miarę ok.
Teraz sa takie że możesz wymieniac te wkłady, na ogół w zestawie dwa wkłady do sandwich, jeden do gofrow, i do grilla cty czegos podobnego. Imo najlepsza inwestycja, zniczysz jeden wkład to masz jeszcze drugi plus dodatkowe opcje. W saturnie sa takie.