Autor |
"seks analny" |
|
lupo111
|
|
Tu gdzie mieszkam to seks analny nie jest zadnym tabu.A lepiej za wczasu sie przygotowac i uniknac przykrych niespodzianek-prawda?Tak jak napisalam powyzej lewatywe mozna samemu w domu zrobic,wystarczy gruszka medyczna.pOza tym w trakcie stosunku analnego powstaja mikrouszkodzenia w odbytnicy i substancje toksyczne z kalu moga przedostawac sie do krwi-co moze byc przyczyna powstawania nowotworow.Nie bede tu wstawiac zdjec jak taki dusz wyglada,ale mozna znalesc w internecie. |
 |
|
|
green8
|
|
kupiłem żel feminum za 15 zł, a i tak dupa z tego była... nie chciała anala... mogła to przynajmniej wcześniej powiedzieć, to bym zaoszczędził, a wiedziała, że sie szykuje na to. Ale cóż.. przyda sie może jak będzie miała dni niepłodne, bo wtedy będzie sucho |
 |
|
|
soniak666
|
|
No ja uprawiam seks analny nie wiem czy często ale raz w miesiacu się zdarza, jak nas najdzie ochota. Póki co jeszcze mi się kobieta nie zesrała, więc chyba nie jest to jakimś zagrożeniem. Ale diabli wiedzą... różne są kobiety i różne mają organizmy. Zanim się zabierzecie do roboty to lepiej się spytaj czy jej się nie chce do kibla, bo faktycznie może ci narobić.
Lewatywa jest teoretycznie dobrym rozwiązaniem, ale strasznie czasochłonna. Nalewasz pannie litr wody w pupę a potem czekacie jakiś czas aż jej z lekka zawartość rozmięknie. Potem ona idzie na kibel i w odgłosach ostrego pierdzenie wysrywa wodę z kawałkami kupy. Takie stranie trochę trwa i jak myślisz, że niby koniec to się okazuje, że trochę wody jeszcze zostało. No i jak nie wywalisz wszystkiego do końca to dopiero by był numer jakbyś wyciągnął siusiaka po wszystkim a na ciebie leje się ciepła woda z rozmiękłą kupą. Chyba taka cała procedura nie jest zbyt wygodna i odgłosy i salwy armatnie łamiącej się kobiety w łazience raczej nie podniecają. |
 |
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
|
|
soniak666
|
|
Dawno się tak nie uśmiałem.... Umrzeć na betonowego kloca, hahaha
No racja. Kupsko jest normalnie schowane głęboko i dociera do ostatniego odcinka dopiero przy sraniu.
A są też ludzie, którzy mają żylaki odbytu i czasami większe lub mniejsze żyły im potrafią pęknąć. Wtedy taka żyła krwawi i tak krew miesza się z klockiem (bo pękają najczęściej jak się napniesz). No i nie słyszałem aby ktoś umarł na własnego klocka... |
 |
|
|
konrad0905
|
|
to musiala by byc gowniana smierc
|
|
lupo111
|
|
Soniak,jak masz malego ch..a,to nie ma szans zeby cos sie tam stalo.Gorzej jak jest durzy i ktos dodatkowo eksperymentuje.A lewatywe robi sie nie bezposrednio przed ,tylko pare godzin wczesniej. |
 |
|
|
prezes85
|
|
tja ze szlaufem eksperymentuje
Specjalista -
 |
|
|
lupo111