Autor |
"seks analny" |
|
green8
|
|
Wysłana - 8 luty 2008 10:36 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
witam, chciałbym zapytać się jakie preparaty nawilżające można stosować przy seksie analnym z użyciem prezerwatywy, tak by te lubrykanty nie uszkodziły gumy. Czy zwykły krem nivea lub oliwka bambino dla dzieci by się nadawała?:>
Jeszcze inne pytanie, co zrobić już po zakończeniu stosunku analnego, gdzieś wyczytałem, że oczywiście trzeba umyć ptaka i oddać mocz, a kobieta coś musi robić? :P
Czy zastosowanie gumy durex elite jest dobrym pomysłem? Boje sie, że może pęknąć, bo jest bardzo cienka, a tarcie jest większe i może ją uszkodzić.
P.S. Jakie pozycje najlepiej stosować przy seksie analnym? Jakby ktoś miał link z obrazkiem jak dana pozycja wygląda to byłbym bardzo wdzięczny:)
Zmieniony przez - green8 w dniu 2008-02-08 10:37:16
Czy po zakończeniu i dokładnym umyciu rąk jeśli robiło się przyjemnosć palcami można jeszcze zrobić palcówe w pochwie?
Zmieniony przez - green8 w dniu 2008-02-08 10:41:40
| |
|
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
VidaL
|
|
|
|
Sweet69
|
|
ale on moze mieć resztki kupy między liniami papilarnymi...  |
Ekspert -
 |
|
|
green8
|
|
no tak najpierw w pupie później w pipie:P z tym, że po dokładnym umyciu rąk. Możma czy nie??
A jak z tymi preparatami, które wymieniłem?? A mianowicie krem nivea lub oliwka bambino. Nadawało by sie i nie uszkodziłoby prezerwatywy?
P.S. Muszę jeszcze dodać pewne pytanie. Czy często zdarzają sie jakieś choroby spowodowane seksem analnym?? Oczywiście bez kondona to tam ani rusz, ale kto go tam wie... |
 |
|
|
VidaL
|
|
|
|
green8
|
|
a teraz z innej beczki, nie wyczytałem tego w innym poście, więc zapytam. Troche to głupie, ale..
Chyba nie powinno być na moim ptaku żadnych bakterii skoro bym uprawiał seks w gumie, więc czy jak już dochodze to dziewczyna może mi zrobić na koniec loda i żebym sie spuścił w jej ustach? |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
bambochaaa
|
|
Czy zwykły krem nivea lub oliwka bambino dla dzieci by się nadawała?:>
oliwka bambino to fajny pomysl ale bez gumki
zreszta nawet jak ci uszkodzi gumke to laska w ciaze nie zajdzie wiec nie widze problemu, tyle ze ty sie pewnie brzydzisz partnerki
Jeszcze inne pytanie, co zrobić już po zakończeniu stosunku analnego, gdzieś wyczytałem, że oczywiście trzeba umyć ptaka i oddać mocz, a kobieta coś musi robić? :P
taa laska musi zrobic kupe? gdzies ty takie ******ly wyczytal? a jak sie jej nie bedzie chcialo to tez ma robic?
jak juz to przed, jezeli bedzie czula taka potrzebe, aczkolwiek nie trzeba bo to w niczym nie przeszkadza
Czy zastosowanie gumy durex elite jest dobrym pomysłem? Boje sie, że może pęknąć, bo jest bardzo cienka, a tarcie jest większe i może ją uszkodzić
nie wiem co ty sie tak boisz tego uszkodzenia gumy, masz zamiar potem uzyc jej w trakcie klasycznego seksu czy co?
jak sie boisz ze za cienka to kup extra safe bo sa grubsze
 |
|
|
Andromedaa
|
|
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
Jak chcesz walić jedną gumą parę razy to może go zwyczajnie taśmą izolacyjną oklej?
[www.facebook.com/olokk] |
Specjalista -
 |
|