Autor |
"seks bez gumki" |
|
zakrecona_
|
Rimjob Girl
|
|
a gumki kosztuja raptem 6zl:/ warto bylo bzykac bez gumki by sie teraz stresowac?:>
|
królewna69
|
|
Inezz taka mądra jesteś, a dlaczego na maila nie odpisałaś?? |
 |
|
|
Inezz
|
|
Jakiego maila? Nic nie czytałam, jeśli coś pisałas... Na poczte wchodze raz na miesiąc moze rzadziej ...
|
panienka69
|
|
sweet69, czemu ja też zostałam wymieniona ? nigdy nie mówiłam o tym, ze gumki są niezawodne  |
 |
|
|
brokenhead
|
|
Mialem tego nie pisac,bo to moja prywatna sprawa,ale Klejcun mnie rozyebal:Mistrzu seksuologii-to specjalnie do Ciebie i innych "znawcow"Okolo miesiaca temu zona robila mi tzw. laske.Bylem juz dosc blisko orgazmu,kiedy zachcialem ja po prostu zerznac od tylu.Jak pomyslalem tak zrobilem.Skonczylem w jej pochwie.Po chwili zona zapytala od kiedy jestem taki ogier?nie wiedzialem o co kaman dopoki nie pokazala mi ladunku spermy,jaki wyplula z ust na dlon.Nawet nie czulem,ze sie spuscilem.Normalny orgazm mialem dopiero po kilku minutach w pochwie zony.I co na ty na to Klejcun?NIby niemozliwe,a jednak sie zdarzylo. |
Znawca -
 |
|
|
Inezz
|
|
|
|
królewna69
|
|
normalnego maila i normalni ludzie codziennie poczte sprawdzają  |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
trudno nazwac normalnym mailem maila do powiadomek z forum i pzregrzebywac wazne wiadomosci z setek spamu z powiadomek. ja nawet nei zagladam do tej skrzynki.
|
|
królewna69
|
|
i na **** sie w******lasz w nie swoje sprawy ?? |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel