Autor |
"seks oralny ;/" |
|
ferfecl
|
Don Ferfeclo
|
|
Wysłana - 18 maj 2007 09:28 | zgłoś naruszenie regulaminu
Jestem z dziewczyną już ponad 8 miesięcy i zapowiada się coś więcej niż tylko krótki związek. Jest tylko problem, mały problem który mnie trapi. Dziewczynie nie odpowiada seks oralny. Mówi że kobieta się poniża, że pewnie jak mi to zrobi to będę ją inaczej traktował. Tłumaczenia na nic się nie zdają. Jak z sensem próbuje jej przemówić do głowy to widzę że się trochę krępuje i kończę temat. Kilka razy już mi to obiecywała i na obietnicach się skończyło.
Może to kretyńskie i niedojrzałe że na tym mi trochę zależy, ale jeżeli wiem że tak stanowczo do tego podchodzi, raz obiecuje, potem nie dotrzymuje słowa to czuje się oszukany. Tak jakby miała mnie głęboko w du*ie.
Ja robię jej minetkę aby sprawić jej przyjemność i nie oczekuję niczego i nie robię tego z przymusu, ale kiedyś o tym rozmawialiśmy. Powiedziałem że to też pewien rodzaj poświęcenia z mojej strony, a jednak jest mi dobrze bo wiem że sprawiam ci przyjemność. Ona na to: jak nie chcesz to tego nie rób. I koniec.
Wiem że jestem egoistą, że za dużo wymagam od kogoś tak wartościowego jak ona.... Kocham ją i chcę spędzić z nią resztę mojego życia, ale nie wiem czemu tak postępuje... Czemu raz obiecuje, a potem nie dotrzymuje słowa?
Proszę nie pisać postów typu: najpierw umyj ku*asa a potem pogadaj z laską, albo było ban itp
Może ktoś wie co poradzić? Jak do niej przemówić? Da się coś zrobić?
|
 |
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
nie zmuszaj jej, nie namawiaj, z czasem może sama nabierze ochotę na pieszczoty językiem
Specjalista -
 |
|
|
xtenczax7
|
|
|
|
ferfecl
|
Don Ferfeclo
|
|
nie zmuszaj jej, nie namawiaj, z czasem może sama nabierze ochotę na pieszczoty językiem
hmmm też to jest jakieś wyjście...
|
|
xtenczax7
|
|
|
|
dort
|
mistrzu kiczu
|
|
nic na siłę, dziewczyna musi dojrzeć do tego
no chyba ze jejst jakaś niereformowalna
Specjalista -
 |
|
|
VooDooMan
|
|
spij ją może pod wpływem alkoholu jej sie zachce zabawy miedzy innymi takiej;) Jak prośba sie nie da to próbuj podstępem :P
"Ciekawe która z pań zaraz mnie tu zjedzie za to co napisałem"^^ |
Znawca -
 |
|
|
xtenczax7
|
|
zapytaj czy kocha cię całego czy bez penisa? |
 |
|
|
Enevie69
|
|
Daj jej troche czasu. Zobaczysz,ze niedlugo sama Ci to zrobi:)
|
xtenczax7
|
|
ile ma ta twoja picza lat?  |
 |
|
|
lucas761
|
|
uuu lipa, niewiem czy coś zdziałasz, biorąc pod uwagę ze delikatnie potraktowałeś jej odmowe, teraz jesteś dla niej miękka pipa
|