Autor |
"seks po zażyciu" |
|
P10tr3k
|
|
Wysłana - 9 wrzesień 2007 23:04 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam. Ostatnio zastanawiałem się jaki wpływ mogą mieć poszczególne używki na jakość pożycia.. Sam nie próbowałem takich urozmaiceń i ciekawi mnie ta kwestia.. Jakie mogą np sprawiać że intensywniej odczuwamy dotyk itp? Wpiszcie co wiecie na ten temat.
Oczywiście nie mam zamiaru kogokolwiek zachęcać do ćpania, to post założony w celach informacyjnych.
| |
|
 |
|
|
Jaroch
|
|
|
|
booe
|
biały miś
|
|
jesli cos chcecie opisac - odczucia, to cos konkretniej.
jak wszystkie wypowiedzi beda takie jak ta powyzej to post leci |
Ekspert -
 |
|
|
worldwar
|
|
hmm.
Po blantach seks jest znacznie przyjemniejszy, wszystkie zmysły są wyostrzone, no i można się dłużej turlać :D O doznaniach chyba nie muszę pisać ;) Ponoć świnie mają najdłuższe orgazmy ze wszystkich ssaków ( 30 minut ), po mj można mieć podobnie :D Dawno tego nie robiłem, ale kiedyś często nam się zdażało jarać i całą faze spędzac w łózku. Najlepiej jak laska bierze tabletki, wtedy zero stresu, sama przyjemność. Ostrzegam - lepiej być samemu w domu ;D moja panna jak sie ujara i ten tego, to tak jęczy, że musze ją uciszać, ale to nie wyjątek, ponoć laski kolegów mają podobnie.
Generalnie nie można się przejarać, bo wtedy raczej cięzko z pozytywnymi odczuciami w łóżku. Najlepiej tak lajtowo.
Co do innych dragów to nie mam pojęcia, bo nigdy nic prócz MJ nie próbowałem, ale ponoć na xtc jest za***iscie, a po fukaniu nie poruchasz :)
Piszę na podstawie swoich doświadczeń, nikogo nie zachęcam.
|
|
speedi2
|
|
Po fukaniu też poruchasz. I to godzinami. Ale jakby mniej odczuwasz przyjemność. |
 |
|
|
arachno
|
|
Po ganji nawet na ostrej klepie jest przyjemnie, tylko do pierwszego strzalu, bo pozniej zapomnij juz o czymkolwiek wiecej :)
Po speederach (jezeli juz Ci stanie :D) to bedziesz jechac godzinami. speedi2 - nie zgodze sie z Toba! wg. mnie doznania sa rewelacyjne, a euforia spowodowana feta w polaczeniu ze znacznym wzrostem testosteronu znacznie podnosi natezenie doznan. Nie brakuje energii do robienia najdziwniejszych akcji :) po za tym fantazja jest bardziej podkrecona, co wplywa na jakosc urozmaicen :)
Koko nasila doznania i daje przyjemne odprezenie polaczone z pobudzeniem (z pewnoscia dziwne ,jesli sie o tym jedynie czyta ;) ) tylko ze efekt krotkotrwaly. No i warto dodac ze na kazde max. 30min dzialania prochu ok. 10 min nie bedziesz czul np. ust swojej partnerki, ze wzgledu na to ze Ci znieczuli wargi, jezyk, gorna szczeke, nos, zatoki, gardlo, a czasami (przy dobrej jakosci) policzki :D
Po prawdziwym XTC lub czystym mdma doznania sa nie do opisania. Kazdy najmniejszy dotyk dziala na zmysly wrecz porazajaco :) na tych gadzetach tez mozna dluuugo i bardzo przyjemnie sie bawic we dwoje :)
Chyba nie pominalem zadnego z "miekkich" srodkow ;P ,nadajacych sie do czerpania niecodziennych plesure`ow z sexu i powinno tyle wystarczyc :)
Zmieniony przez - arachno w dniu 2007-09-10 04:20:20
|
P10tr3k
|
|
Dzięki za dotychczasowe wypowiedzi, zapraszam do pisania dalej na ten temat jeśli ktoś coś ma do dodania.
Kolejne pytanie w takim razie - czy jeśli ktoś zazna co to seks (fajna sprawa) a później seksu na dragach (z tego co mówicie - jeszcze lepsza sprawa) to czy później nie ciągnie do bzykania tylko po ćpaniu? Że sam seks na sucho to nie to samo? |
 |
|
|
speedi2
|
|
Mnie ciągnie do seksu, nie ma róznicy jakiego. Zależy z czego umiemy czerpać większą przyjemność |
 |
|
|
Jankos19
|
|
Nie uprawiaj swojego pierwszego sexu na Pigulach czy innych wspomnianych wyżej.
kolejny raz bez dopalaczy bedzie gorszy , i bedziesz zawiedziony.
|
booe
|
biały miś
|
|
ale kto ci powiedział że sex na dragach to lepsza sprawa?
moze być czasami ciekawszy w niektórych przypadkach - często tak ludzie pisza, bo maja sex jak sa nacpani i poznaja nacpana klijetke.
poznaj osobe na której ci zalezy, to nie bedzięsz chciał zeby nikt i nic nie zmieniło ci takich doznać jakie sa naprawdę, podczas sexu z ta osoba.
sex na dragach mozna potraktować jako ciekawostke, przy czestym stosowaniu dopalaczy zdecydowanie traci swój urok, zreszta przy częstym stosowaniu dopalaczy często zapominasie sexie.
ciezko zeby sex bez dopalaczy stracił swój urok |
Ekspert -
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|