po 1, jesli dobrze pamietam tresc wszystkich postow, ktore tam byly (swoja droga ciekawe dlaczego zostaly usuniete?) to watek zaczynal sie tekstu na temat pierwszego razu, ktory -jak dla mnie- na odleglosc smierdzial sciema , traktowalabym to bardziej, jako prowokacje.
po 2, znow jesli dobrze pamietam, to wiekszosc (jesli nie wszystkie?) odpowiedzi byly zdecydowanie nieprzychylne, na zasadzie oburzenia i niedowierzenia.
Mysle, ze dzieciaki po prostu nabraly sie na prowokacje. Idac dalej, my chyba takze (no ale pewnosci nigdy nie ma, co to rzeczywiscie bylo).
Prog wieku pierwszej inicjacji seksualnej systematycznie sie obniza, chociazby ze wzgledu na coraz szybszy rozwoj u dzieciakow (hormony, pierwsze miesiaczki u dziewczynek, polucje u chlopcow) wiec automatycznie mysla o seksie szybciej, niz kiedys . Dopoki mysla, to wszystko jest ok..
Mysle, ze wypisywac na internetowym forum mozna wiele.. na insomni tez powtarza sie motyw "kolegi z problemem" albo "przelecialem wczoraj 3 dupeczki i bylo zaje.b...".
Cenzura nic nie da, jak ktos powiedzial, tylko ukryje, a nie rozwiaze problem, moze tez dac skutek odwrotny i problem sie zwiekszy (owoc zakazany lepiej smakuje).
Mysle, ze poki co nie bulwersujmy sie az tak , przydaloby sie wprowadzic edukacje seksualna na poziomie, ale tego za rzadow PISu nie uswiadczymy
DISKOPOLO ciekawe czy byś też tak spokojnie mówił jakby twoja 14 letnia córka przyszła do ciebie i powiedziała "Tatusiu a kolega mnie rozdziewiczył.." a nie daj boże "...i jestem w ciąży". Wiesz lepiej na zimne dmuchać...... pozdro
" We had 2 bags of grass, 75 pillets of mescaline, 5 sheets of higher power blooder acid, a salt shaker half full
of cocaine, a whole galaxy of multicoloured uppers, downers, screamers, laughers,
also a quarter tequilla, quarter rume, case of beer, pine of raw ether, two dozens amyl"
wykopać wykopał , ale przeczytałem cały temat i uśmiałem się nie raz
Zmieniony przez - Trique w dniu 2011-12-02 14:31:54