Autor |
"sex 14-latek:)" |
|
sindi
|
|
|
|
myboom
|
|
mam 14 lat i jestem dziewcia!!!!az do slubu...a ty w moich oczach wypadlas jak d.z.i.w.k.a.!!!...rozumiem ze mozna sie pocalowac z chlopakiem i wogle..ale SEX?w wieku 14 lat???!!...dla mnie ot nie logiczna sprawa!!!!mozna sie kochac psychiczne ale fizyczneie...I NIE MUSISZ SIE TYM TAK PODNIECAC I SIE POPISYWAC BO JESLI MYSLALAS ZE TO ODNIOSLO POZYTYWNY SKUTEK TO SIE MYLISZ!!!!!!BLEEE....ZYGAC MI SIE CHCE!!...WIESZ CZEGO CI ZYCZE??ZEBY CIE TERAZ RZUCIL I ZEBYS BYLA SAMA !!!!!!!WRRR...K.U.R.W.A. JACY CI LUDZIE SA P.O.J.E.B.A.N.I.!!!!JA P.I.E.R.D.O.L.E.!!!!!
----------------
Wez a nie za wczesnie na TO??!! wez idz z tym!!! w wieky 14. lat?!
kurna ciebie p.o.j.e.b.a.l.o!!!!!!!!!!!!!!!
Zazdrosne?
|
|
ferry
|
|
ja pierdzielę ci ludzie co pracują w redakcji Bravo i odbierają te listy to muszą mieć dopiero wesołe życie  |
Ekspert -
 |
|
|
niikt88
|
|
jak dla mnie to jakis koniował miał nude
|
clzieciak
|
|
bez kitu :-] prowokacja jak nic... ale sog za chwilę śmiechu (i zadumy nad tymi dziećmi, bo nie wiem co z nich wyrośnie..... )
|
nioonia
|
|
ja pierdzielę ci ludzie co pracują w redakcji Bravo i odbierają te listy to muszą mieć dopiero wesołe życie
z tego co wiem to oni w tych gazetach wymyslaja te trudne pytania  |
Znawca -
 |
|
|
korian
|
|
Na***alem sie i nie widze rownomierni.e tp normalne? ahkajajahaa |
Ekspert -
 |
|
|
Raptor10
|
|
Bolesne okresy
Podczas miesiączki mam tak silne bóle, że ciągle muszę łykać tabletki. Moja mama twierdzi, że uzależniłam się od środków przeciwbólowych. Czy ma rację? Agata, 16 lat
Od redakcji
Regularnie zażywając środki przeciwbólowe, rzeczywiście można się od nich uzależnić. Ale, jeśli łykasz takie pigułki tylko podczas okresu, uzależnienie jest mało prawdopodobne. Pamiętaj jednak, żeby nigdy nie przekraczać dawek podanych w ulotce dołączonej do leku. Jeśli podczas okresu cierpisz tak bardzo, że pigułki ci nie pomagają, sięgnij po specjalistyczne leki, np. no-spa.
Działa ona rozkurczowo na mięśnie gładkie narządów wewnętrznych, odpowiedzialne za bolesne skurcze miesiączkowe. Lek ten likwiduje nie tyle ból, co jego przyczynę (skurcz mięśni) i nie podrażnia przy tym żołądka. Jest dostępny bez recepty w każdej aptece. Jeśli podczas miesiączki zawsze cierpisz na silne bóle, powinnaś też koniecznie pójść do ginekologa.
kurde jakbym reklame oglądał ciekawe czy im płacą za reklamowanie leków hehehe
|
|
Kwasior
|
|
|
|
Frankov
|
|
No więc pytanie z forum13:
cO to do cholery znaczy zrobić loda?????????????????????
Nie śmiejcie się, pewnie część z Was sie ztego śmieje jak o tym mowa, a do końca to nie wie o co chodzi.
Dokładnie. Poproszę definicję.
I odpowiedź:
No więc jest kilka sposobów.
Ja praktykuję wlewanie wody do "wytłoczek" na kostki lodu... Albo sok pomarańczowy.
I wkładam do zamrażarki.
I powstaja małe lodziki.
Nastepna odpowiedź:
Boże .. to zrobić z kimś dziecko
Na koniec powiem tylko tyle: ***.łem i wstac nie moge  |
 |
|