a wiec panowie jak tam u was sprawa wyglada czy zabezpieczacie sie w czasie seksu czy nie?? bo z tego co wiem jedna z najbezpieczniejszych metod jest uprawiac seks bez condona tzw.jechać na wyczucie,bo wiecie jak to condon moze zsunac sie albo zrobić boom a w tedy my nie wiedzać o tym jedziemy do końca i potem wtopa,a tak to na wyczucie i sie wie ze wszystko jest w pozadelu. co o tym sadzicie? ja osobiście zawsze w condonie dzialalem ale teraz jakoś kusi mnie bez condona bo w kondonie to nie to samo co bez:D
z zabezpieczeniem!!
niemam stałej partnerki a więc bez niewchodzi w gre!
Ja korzystam z prezerwatyw - perspektywa wczesnego ojcostwa za bardzo mnie przeraża, żeby ryzykować.
Btw. wiecie może jak przekonać dziewczynę do pigułek? Bo ja swoją próbuje nakłonić do takiej metody antykoncepcji, ale nie bardzo mi to wychodzi.
W sumie to sam nie wiem czemu nie chce. Uważa, że jej zaszkodzą, że poźniej będzie coś nie tak z organizmem. Ponadto mam wrażenie, że ona poprostu będzie zapominać o braniu (to takie moje zdanie - nie wiem czy ona tak samo sądzi - ale to nie problem ustawić przypomnienie w komórce). Przedstawiałem już różne argumenty, że ponoć miesiączki są mniej bolesne i są regularne, że można kiedy sie chce i że podobno jest lepiej , że wychodzi to taniej niż gumki. W sumie to nie wiem co jeszcze wymyślić za argument. Jest uparta i nie chce ich brać. Jak poruszam ten temat to przytakuje i mówi, że się zastanowi, i już tak pół roku myśli...
Licze na dobre rady
Zmieniony przez - Crue w dniu 2005-03-03 16:30:00
1.powiedz swojej partnerce ze sex w gumce to jak lizanie lizaka przez folie :) i że ona z tego bedzie miała wiekszą przyjemność i ty :D pare razy jej to powtórzysz powinno pomóc no chyba ze jest bardzo uparta to nie wiem :D 2.powiedz ze masz uczuulenie na lateks i ostatnio ci jakas wysypka wuskoczyla w okolicach krocza
no ale wiesz kiedy dochodzisz wiec masz wyczucie. jesli o moja laske to sama powiedzial ze bedzie brala tabsy ant. i nawet nie musialem jej naklaniac na to:D ale powracajac o tematu bez gumy jest owiele lepiej dreszczyk emocji itd:D mam wlasnei teraz przy sobie condona i wlasnie laska idzie do mnei i sie zastanawiam czy z gumofilcem wyjechac poraz juz***** wie ktory czy bezzzzzzz:D pozatym te durexsy to jeden wielki shit pekaja kijowo sie zaklada na penisa, natomiast unimile moga sie zesunać:/ wiec zalwazcie ze ryzyko w condonie jest o wiele wieksze niz bez:D