Autor |
"shineonyou" |
|
dumad
|
|
Wysłana - 27 listopad 2016 17:03 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
emikses
|
|
Stałka i nie ma innej opcji
Banowanie do oporu za każda próbę powrotu
Poczekajcie aż szajn/asap/gucci tu wpadnie, to da kolejny popis jak to jej powrót się "udał"
Zmieniony przez - emikses w dniu 2016-11-27 17:23:15 |
 |
|
|
dumad
|
|
Chciałbym jeszcze zawiadomić że posty grożące
"wpi3rdol zaraz dostaniesz" do użytkownika - Zeus
oraz
"Połamię ci kości obiecuję" - do dumad
Podpadają pod paragrafy przez co wiążą się pewne konsekwencje
|
INSOMNIA
|
|
nie pyerdol że ona ma syna ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
 |
|
|
INSOMNIA
|
| Wysłana - 27 listopad 2016 18:54 Usunięta przez mlkv za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
INSOMNIA
|
|
kvrwa ale inba )))))))))))))) |
 |
|
|
mlkv
|
|
1. Dział administracja nie służy do personalnych uwag o trybie życia innych użytkowników, nawet jeśli oceniamy go jako patologiczny - przyczyna kasacji ostatniego posta Damajta.
Służy do merytorycznego rozpatrywania skarg użytkowników.
2. Dumad dziękuje że zwróciłeś uwagę na problem - do piachu nie zaglądam w ogóle i nie wiedziałem że to przyjęło takie rozmiary.
Sprawdziłem i rzeczywiście w październiku 2016 dałem shineonyou bana, causa jak niżej:
[ 2016-10-19 02:14:13 ] / Username: mlkv / UserID: ******* / IP: *************/ Wykonuje akcje: Zabanowanie usera : shineonyou powod: Wklejanie organów płciowych z dedykacją dla "k..." z inso
Posty które wrzucasz są z listopada 2016, czyli żadnego rodzaju poprawa nie nastąpiła, raczej w drugą stronę.
3. W związku z powyższym - shineonyou ban na miesiąc na wszystkie konta.
Jak już kiedyś pisałem - pomimo tego że jesteś tutaj od dawna, to nie jesteś na specjalnych prawach.
4. W sprawie tego wniosku
Jeśli shineonyou nie poleci na wieczny harem i wszystkie jej inne konta to proszę o zbanowanie mojego konta. Nie mam zamiaru się rozpisywać.
piszę do Banana, ponieważ według Mojej wiedzy nie jest to 1szy przypadek gróźb od Shine do innych userów.
5. kvrwa ale inba ))))))))))))))
Zgadzam się.
Grubo.
Zmieniony przez - mlkv w dniu 2016-11-27 19:10:51
 |
|
|
dumad
|
|
Dzięki za interwencję mlkv
Czekam w takim razie na dalszy rozwój wydarzeń w tym temacie.
|
mlkv
|
|
1.
[ 2016-11-27 19:14:45 ] / Username: mlkv / UserID: ******** / *************** / Wykonuje akcje: Zabanowanie usera : asaphigh powod: [http://www.insomnia.pl/shineonyou-t685261.html]
[ 2016-11-27 19:12:57 ] / Username: mlkv / UserID: ******* / IP:**************/ Wykonuje akcje: Zabanowanie usera : freegucci powod: [http://www.insomnia.pl/shineonyou-t685261.html]
[ 2016-11-27 19:11:56 ] / Username: mlkv / UserID: ****** / IP: ***************** / Wykonuje akcje: Zabanowanie usera : shineonyou powod: [http://www.insomnia.pl/shineonyou-t685261.html]
Jeżeli Dumad znasz inne konta Shine to poproszę o ich podanie.
2. Banana poinformowałem powiadomką o wniosku o stałkę.
3. Dziękuje za zwrócenie uwagi na rozmiary problemu i na drugi raz proszę dać znać szybciej
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Opinia drugiego moderatora w razie kwiku zbanowanej:
Ban jak najbardziej zasadny. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Ja tylko sobie zerknąłem przy okazji, ale ręka by mi przy stałce nie zadrżała. |
 |
|