Nie wiedziałam , w którym temacie miałam to napisać więc jeśli źle to zamieściłam to prosze przenieśc w odpowiednie miejsce
Tak więc chciałam się zapyatać czy nadmierne ćwiczenia na silowni oraz suple mogą mieć jakis wpyw na erekcje ? Moj chlopak cwiczy juz dosyc dlugo i nigdy nie mielismy problemow w lozku.. ale od paru m-cy ma wzmożone treningi i coraz wiecej tych odzywek i zauwazylam ze zaczely sie w tym czasie te probelmy . Moze to zbieg okolicznosci poprostu no nie wiem... Zawsze po kilka razy moglismy sie kochac a teraz ledwo jeden raz wychodzi. Mimo dużych chęci z obu stron nic nie wychodzi niestety. Gadałam z nim o tym, ale on mówi ze odzywki i silownia nie ma z tym nic wspolnego wiec co moze byc przyczyną? Proszę o sensowne odpowiedzi i bez złoscliwosci w odpowiedziach
alez odpowiedz jest oczywista!!!
chlopak w koncu przejzal na oczy o zobaczyl ze jednak silownia jest wazniejsza niz jakis szlauf
zalezy od suplementacji jaka stosuje. Pytanie tylko czy on czasami nie jest na cyklu sterydowym ?
jestem tutaj nowa dlatego źle miałam wypełnione tam a odnośnie tematu to z tego co wiem to jest teraz na 2 cyklu kreatynowym + jakies tam inne suple: Glutamina, Amped i jakies tam inne w sumie ja sie na tym nie znam ale z tego co wiem to nie jest to nic specjalnego co on bierze ;p
to co timo, albo o prostu sie nie odblokowal po cyklu i masz no efekty.
na cyklu ruchal ile sie dalo, po spadek formy, a ty juz...