Autor |
"smutny, przygnebiony, zawiedziony :(((" |
|
fabrice
|
|
Wysłana - 24 październik 2005 00:20 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
witam od razu uprzedzam ze nie jest to post w stylu: od 2 tygodni chodzilem z laska i wlasnie mnie olala powiedziala ze jestem super i ze ona na mnie nie zasluguje a widzialem ja z innym na dycho w kiblu ale kocham ja mam walczyc? czy moze liczyc na przyjazn i wolny zwiazek?
chodzi o to, że po cięszkich 20 minutach namawiania dziewczyny na anal wkoncu ulegla mojemu urokowi osobistemu i sie zgodzila, napalony obsmarowalem tofika oliwka, nie wiem czy dobrze ale sliski był więc chyba git i przeszedłem do działania, tak podekscytowany widokiem zgraniutkiej pupci napierałem napierałem aż zbastowałem po 3 próbie...
nie wszedł kurva nawet na centymetr***** za***any
a w ****e z nim a tak chcialem zobaczyc jak to jest w kakao a jak jest juz okazja i ochota no dobra ochota jest zawsze ale okazja i zgoda to sie okazuje ze nie wchodzi ja nie wiem Wy wogole rozumiecie mój ból? mój smutek? czy wiecie jak to jest chciec a nie móc ze względów technicznych? to tak jakbyście chcieli obejrzeć finałowy mecz mistrzosc świata w tv a by ***ło coś w kablówce albo w jakimś nadajniku naziemnym i tak oto zawiedziony jestem, widać było że kotkowi też sie smutno zrobilo ze nie można było :(((
po prostu stypa jak*****, jak ktos mi wspolczuje to niech da mi soga, tak bedzie najlepiej i dla mnie i dla niego :D
moje wymiary: wzrost 183, waga 70, klatka 101, talia 78
tak tylko podaje żebyście wiedzieli jaki ze mnie byq
| |
|
 |
|
|
rejtas
|
|
zapomniałeś o najważniejeszym wymiarze ptaka
|
|
fabrice
|
|
|
|
kEEnT
|
|
|
|
roch
|
|
|
|
fabrice
|
|
|
|
kEEnT
|
|
|
|
fabrice
|
|
|
|
rejtas
|
|
może laska się zaparła zwarła zwieracze bo jej się kupę chciało i nie miała już miejsca na banana
|
|
kEEnT
|
|
Jest to bardzo mozliwe, albo powiedziala tylko ze chce to zrobic a tak naprawde zrobila Cie w "banana"  |
 |
|
|
fabrice
|
|
|