Autor |
"smutny, przygnebiony, zawiedziony :(((" |
|
Lisuu
|
|
uiop sog bo porządnie wytłumaczyłeś...
slonce_m czemu moją wypowiedź skasowałaś? Każdy pomyśli że klne albo coś... :P |
 |
|
|
Eska
|
| Wysłana - 5 luty 2006 22:42 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Lisuu
|
| Wysłana - 5 luty 2006 23:05 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
SiwyKL
|
|
slonce psujesz za***isty post
o co ci chodzi
to ze nie podoba ci sie takie poczucie humoru to nie moja wina jestes samolubna bo innym bardzo sie podoba heehe
|
CTA
|
bluesuit
|
|
No właśnie w pore jej sie przypomniało nie? Usuneła wypowiedzi z przed miesiąca, przynajmniej śmieszne były a że nie wnosiły nic do tematu... no cóż cały post nic nie wnosi nowego poprostu autor śmiesznie sie pożalił że mu nie wszedł i tyle. Ale cóż mod to mod  |
Ekspert -
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
uiop
|
|
slonce_m: przyznaje, ze troche mnie dziwia tutejsze zwyczaje (tak, wiem, jesli chce tu byc mam sie dostosowac). Jest regulamin i jak kazdy regulamin pewnie ma przeciwdzialac naduzyciom a tutaj, troche jak w czasach NKWD, ludzie przy wladzy, tzn. admini, czesto kasuja wypowiedzi ktore im po prostu nie odpowiadaja nazywajac je spamem.
Tak w ogole trzeba wiedziec co to spam (google, pierwszy wynik): "Spam to elektroniczne wiadomości rozsyłane do osób, które ich nie oczekują."
<...>
By wiadomość określić mianem spamu musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
1. treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy;
2. odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości;
3. treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
Nie wiem, gdzie dokladnie tamte usuniete posty przejawialy cechy spamu.
Coz, niektore dzialy sfd moga byc przestroga odnosnie wladzy i ludzi, ktorym sie ja daje :/
pozdro,
uiop.
ps. to tez usuniesz ? |
 |
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
A internet miał być podobno bez cenzury... |
Ekspert -
 |
|
|
ziki2000
|
PIMP%-)
|
|
"A internet miał być podobno bez cenzury... "
nie w dzisiejszych czasach...komercja..cenzura itd itd...
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|