Autor |
"smutny, przygnebiony, zawiedziony :(((" |
|
thymian
|
| Wysłana - 21 styczeń 2006 17:38 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Lisuu
|
|
Yakerboy - ale tak bardzo delikatnie bo chłopakowi się wkońcu uda a ona mu na wacka narobi
Niech się wypnie i książke poczyta, znudzi jej się zaśnie, rozluźni a Ty wtedy do roboty! <jupi>
Gdybym tylko mógł to bym wam sogi dał bo się dawno tak nie uśmiałem :D
|
 |
|
|
Eska
|
| Wysłana - 24 styczeń 2006 12:25 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Lisuu
|
| Wysłana - 24 styczeń 2006 21:56 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
squnisz
|
|
****a mistrzu!!!!!!!!umieram ze śmiechuuu!hehehe |
 |
|
|
FILONUS
|
|
|
|
uiop
|
|
to proste :)
O krecika pod paznokciem sie nie boj, bo jesli laska nie ma rozwolnienia to nic tam nie znajdziesz, wiec wpakuj jej paluszka a potem dwa z duza iloscia jakiegos slizgacza. A jak ja troche rozciagniesz (tylko nie rob tego gwaltownie :) to mozesz przystapic do Pakowania Interesu. Powiedz jej, zeby sie napiela jakby siedziala na kiblu (ale lekko i upewnij sie od niej, ze jej sie nie chce bo bedzie tragedia!) i wejdz w nia troche, a jak poczujesz opor (bo pupcia od wewnatrz jest nieco zagieta) to skieruj sie nieco do gory, tzn. w strone plecow.
Milej zabawy, najpierw naprawde pobaw sie nia paluszkiem zeby sie przyzwyczaila i nauczyla rozluzniac, wtedy i ona bedzie miec z tego wiecej radochy.
Bo tak wlasciwie to jakby zamknac oczy to nie ma znaczenia, w ktorej dziurce sie siedzi. Jak dla mnie radocha bylo zdobycie 'zakazanej' dziurki :D |
 |
|
|
CTA
|
bluesuit
|
|
no właśnie cały senk w tym zdobywaniu "zakazanego". Jakby dziewczyny uważały za intymny pempek i zaklejały go plastrem to tak by korciło żeby to zobaczyć dotknąć pogłaskać że masakra. A w sumie to nic ciekawego by nie było tylko pempek. |
Ekspert -
 |
|
|
Rava
|
|
uiop - sog, mądrze i do rzeczy.
CTA - ło maj gudnes - wiesz ty, co to słownik ortograficzny??  |
 |
|
|
CTA
|
bluesuit
|
| Wysłana - 4 luty 2006 22:15 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|