Dzień Dobry
Moich poszukiwań pracy ciąg dalszy ;p Jak wiecie z poprzedniego postu dostałem prace w dobrym hotelu - owszem praca jest ok, ale wyszło wiele rzeczy które zmniejszają jej atrakcyjność. W obecnych warunkach bariera 2,5 tys jest tu nie do pokonania. Stabilność pracy również pozostawia wiele do życzenia, ale do rzeczy. Natrafiłem na ogłoszenie o naborze do SOK. Z tego co wiem to zarobki początkowe sięgają ok 2 tys netto z premiami. Chciałem dowiedzieć się coś więcej o tej pracy, jaka jest specyfika, możliwość rozwoju, awansów, jednak nie mogę znaleźć takich informacji. Chciałbym uniknąć sytuacji gdzie w obecnej pracy nic nie robię mam 2,5 pójdę do sok gdzie naobiecują mi awansów i podwyżek a będę się kilka lat użerał z menelstwem za 2 tys.
Poratujecie jakaś wiedzą na ten temat?
No i dokładnie ta praca tak wygląda. Od zwykłego ochroniarza różnisz się tym, że mandaty możesz wystawiać. Awanse wtedy jak dobra wazelina z ciebie będzie a i tak plecaki będą przed tobą. Kwestia bardzo istotna czy przejdziesz badania na broń - okulista, laryngolog, psycholog, psychiatra, neurolog, EKG, cukier, cholesterol.