Autor |
"stringi czy gacie po tacie dla faceta na lato?" |
|
diabeleq
|
|
Wysłana - 6 czerwiec 2005 15:09 | zgłoś naruszenie regulaminu
Nie wiem czy był już taki temat, ale spróbuję... Otóż interesuje mnie Wasza opinia na temat stringów męskich... czy jesteście za tym że nic w tym dziwnego jak chłop w nich chodzi czy raczej zostawić je w szufladzie na "pewne wieczory" w zaciszu domowego łóżka? dołączę ankietę, co bardziej przejzyście przedstawi Wasze zdanie na ten temat
 |
|
|
Kacperson
|
|
łeee człowieku,nawet w "pewne wieczory" jakby mnie moja kobieta w takich zobaczyła to bym dostał od niej w******l.pozatym nigdy bym w tym nei chodził,dla mnie to już przesada...facet to facet,stringi powstały z myśląo soczystych jedrnych dupciach lasek a nie jakieś tam takie herezje.to tylko moja opnia,ale za nic bym tego nie ubrał...
 |
|
|
diabeleq
|
|
w sumie to mi też to dziwnie wygląda na facecie, no a co do "soczystych jedrnych dupciach lasek" to nie ma porównania... a tak na marginesie pytałeś sie swojej kobiety o to??? Może one myślą inaczej niż nam się wydaje
|
Kacperson
|
|
zapewniam cie ,że nei myślą...tzn moja nie i te ,które znam,zazwyczaj mamy gruby z*** z przyjaciela,który czasami zakłada...hehe,ale "jak se lubi to se może"...dla mnei to odpada,moja kobieta myśli podobnie i na szczescie nei amm tego problemu...
 |
|
|
polu
|
|
nie... jestem przeciw nie ząłożyłbym |
 |
|
|
Helevorn
|
|
Pewnie - swietny pomysl - a do tego jeszcze soliarum, pedicure, manicure, tatuaz z motylkiem na brzuchu, wygolone cialo - i kazda Twoja
 |
|
|
diabeleq
|
|
|
|
Gosia_p
|
|
mi sie to nie podoba za bardzo
i na szczescie moj facet ich nei nosi i nei chce zeby je nosil
ale powiem wam ze moj tata je czesto zaklada i nie wyglada w nich zle bo jest fajnie umiesniony i w takim przypadku stringi da sie przebolec |
Ekspert -
 |
|
|
ardusss
|
|
Heh bez przesady !!! Stringi meskie nosza tyle same laczki :D Zdecydowanie jestem za boxerkami :P :P
|
wodór
|
|
|
|
Majma
|
|
w życiu tego nie zaakceptuje
|