Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź jak wstawić link strony, z której się korzystało, nie mając autora tekstu, ani też daty wejścia na stronę. promotor zaleca: autor-tytuł artykułu-link-data wejścia na stronę. Lecz nie przy każdej pozycji mam autora oraz datę wejścia. Zamiast autora podać nazwę strony, a zamiast daty wejścia - datę kiedy z niej korzystałem, czy po prostu sam link?? Zmieniony przez - dziewiec2 w dniu 2014-05-26 16:20:06
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
jak wstawić link strony, z której się korzystało, nie mając autora tekstu, ani też daty wejścia na stronę. promotor zaleca: autor-tytuł artykułu-link-data wejścia na stronę. Lecz nie przy każdej pozycji mam autora oraz datę wejścia. Zamiast autora podać nazwę strony, a zamiast daty wejścia - datę kiedy z niej korzystałem, czy po prostu sam link?? Zmieniony przez - dziewiec2 w dniu 2014-05-26 16:20:06
Podaj to co masz, czyli adres strony i mniej więcej kiedy z niej korzystałeś _______________________________ Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz.