Autor |
"swędzenie - co zrobić ?" |
|
makarena
|
|
Wysłana - 5 styczeń 2006 16:16 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Ostatnio mój partner zauwazył na swoim penisie takie jakiby zrogowacenia naskórka ale nie odczuwał przy tym jakiegoś swędzenia, pieczenia czy innych dolegliwości. Współżyliśmy i od tamtej pory(tj. jakies 3 dni) bardzo swędzi i piecze mnie pochwa w okolicy wejścia i czuje jakby moje wargi sromowe były lekko opuchnięte. Natomiast jemu to coś znikło. Czy to miało wpływ na to co teraz dzieje się z moją pochwą?? Czy konieczna będzie wizyta u Ginekologa??
| |
|
 |
|
|
Bongo_z
|
|
No oczywiscie, że idź, nawet tak zapobiegawczo. Po co masz sie meczyc. |
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
lepiej idź do ginekologa - w końcu jest od tego, żeby Ci pomóc - a jak będziesz zwlekać, to może się jeszcze gorzej robić
Ekspert -
 |
|
|
butt3rfly
|
|
Kup sobie masc clotrimazolum w aptece, bez recepty i smaruj w okolicach pochwy. Jesli nie pomoze do lekarza!
|
Specjalista -
 |
|
|
michal2004
|
|
maść o której pisze butterfly jest przeciwko obrzekom skóry , często stosowana w stanach grzybiczych skóry ! bardzo możliwe że to własnie to. Skontaktuj się z lekarzem ! będzie najlepiej pozdrawiam
|
evelunka
|
|
polecam macmiror ,nie jestem pewna czy jest na receptę,zapewne tak,ale bez chyba rownież można kupić.Najlepiej jednak udaj sie do lekarza
 |
|
|
butt3rfly
|
|
Jest na receptę. Lek dobiera lekarz i nie kazdemu "słuzy". Wiem ze w tabletkach jest drogi.. ponad 30 zł
|
Specjalista -
 |
|
|
itz
|
|
Kup tabletki, i powiedz facetowi zeby sie podmył czasami |
 |
|
|
Eyden
|
|
Napisałbym - jak swędzi to podrap
Ale tak zupełnie poważnie, to proponowałbym najpierw odwiedzić lekarza, a nie eksperymentować z maściami.
Lekarz Cię zbada i zapisze odpowiedni środek, będziesz eksperymentować to możesz jeszcze bardziej sobie zaszkodzić.
|
|
MarvBoy
|
|
czyli najpier miał to twój chłopak a potem dał Ci bo miał to na grzybie?? a gożdzikowa przepisała maść hmm grzyb na grzybie... to prawie jak sztuka co?? |
Ekspert -
 |
|
|
MarvBoy
|
|
a dopiero przeczytałem tytuł topicu..... a nie myślałaś żeby sie podrapać?? |
Ekspert -
 |
|