FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8823 razy ¬

ROZRYWKA | Imprezy
sylwester 
[powiadom znajomego]    
Autor "sylwester"   

Dereck1990
 Wysłana - 12 listopad 2014 11:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

siemanko jestem z okolic podkarpacia i szukam z swoją dziewczyną jakiejś alternatywy na spędzenie tegorocznego sylwka.
zakopane+nocleg-za drogo na moją kieszeń.
ktoś ma jakieś sugestie,gdzie można się dobrze zabawić+pokimać 2-4 dni po rozsądnej cenie ?
czekam na wasze sugestie :)

cichyqtaz
 Wysłana - 12 listopad 2014 16:24      [zgłoszenie naruszenia]

gdy masz 24 lata i nie stać się na sylwestra w zakopcu z dziewczyną... wiedz, że coś się dzieje

pragę obczaj synku

ostatnio widziałem 900zł od pary jakiś bal + 2 dobry w hotelu 4*, chvj wie czy jakieś promo czy normalna cena, sam się zaczynam rozglądać dopiero

Dereck1990
 Wysłana - 13 listopad 2014 09:04      [zgłoszenie naruszenia]

spłacam kredyt za auto+dokładam się starszym za mieszkanie zostaje 800-900 zł,więc jak by nie patrzył cały miesiąc dymać za 3-5 dni impry :D

Pkipako
 Wysłana - 15 listopad 2014 00:38      [zgłoszenie naruszenia]

podczepiam się do tematu :) macie jakieś pomysły na sylwester w Olsztynie lub okolice?

Zawsze dobrze mieć urodziny we wtorek niż w środę.

IMAKING
 Wysłana - 15 listopad 2014 10:18      [zgłoszenie naruszenia]

jak co roku aplikuje dożylnie leki nasenne, a potem dzwonię po karetke. niech na oiomie się nie nudzą.

Znawca -

karpetka
 Wysłana - 2 grudzień 2014 10:45       [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli chodzi o sylwestra to ja zdecydowanie preferuję domówki ze znajomymi - zabawa najlepsza i przeważnie najtańsza :) W każdym klubie wstęp na taką imprezę to kiladziesiąt do kilkuset złotych, wyjazd to katorga, wyjazd ZA GRANICĘ to majątek. Pozostają zatem domówki :)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

sylwester