Autor |
"sylwester Kraków" |
|
model_tsw
|
|
Wysłana - 19 listopad 2016 03:26 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Cześć
Mamy listopad, więc powoli pojawia się temat imprezy sylwestrowej. Z moją lubą nie lubimy za bardzo klubów, a na taki oficjalny bal jesteśmy za młodzi. Szukam czegoś oryginalnego, ale słabo z tym w necie. Znalazłem fajną ofertę na kręgielni, pamiętam że w poprzednich latach w kinie też był organizowany, ale nie znalazłem póki co żadnej informacji na ten temat. Macie może coś fajnego do polecenia ?
| |
|
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Krakow Balice -> Amsterdam i tam koko, kòrwy i balety |
 |
|
|
saikolank
|
|
Dokładnie jak wyżej. Jak nie jesteś jakimś powiatowym słoikiem. Na zamkniętą imprę dla śmietanki biznesu raczej cię nie wpuszczą. A te wszystkie klubiki są dobre dla głupków z licbazy i innych studenciaków upajających się alkoholami typu krupnik, albo żołądkowa.
|
Pachelbel
|
|
Siemka. Mam pytanie - dlaczego zakładacie, ze oficjalny bal w lokalu jest dla starszych? Moglibyście podzielić się wrażeniami jeżeli byliście na takiej imprezie? Nie mam na myśli imprezy w hotelu dla jakiegoś business clubu, ale impreze z miejscówkami w jakiejś restauracji/domu weselnym itp. Sam dosyc młody jestem i do tej pory nie byłem jeszcze na sylwestrze w takiej formie ale zastanawiam się nad takim rozwiązaniem.Poszlibysmy w 2 pary ze znajomymi (myślę, że 3 pary swoich ludzi jest już wystarczające, żeby sie bawić, dlatego bedę starał sie zwerbować jeszcze jakąś dodatkową parę). Ale znajomi są w razie 'W' gdyby miejscówki wypadły wsród ludzi z dużą różnicą wieku... a przecież może się trafić i po sąsiedzku rozrywkowa ekipa xd co do klubów mam podobne zdanie jak koledzy wyżej (chyba już wyrosłem z bawienia się w motłochu studenciaków xd) Pozdrawiam
|
uuu...
|
|
chyba już wyrosłem z bawienia się w motłochu studenciaków xd
chyba jednak nie.
|
|
Heinek
|
|
Jak Kraków to tylko rynek, muzyka za darmo, wystarczy mieć swój alkohol żeby dobrze się bawić, a przy odrobinie szczęścia może cię nawet nie skroją z telefonu i portfela |
 |
|