Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź Witam, szukam nutek do posłuchania ,gdy się kocham z laską .Chodzi mi o spokojne brzmienie w stylu chriss isack,warius manx itp.dzieki z góry
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
Witam, szukam nutek do posłuchania ,gdy się kocham z laską .Chodzi mi o spokojne brzmienie w stylu chriss isack,warius manx itp.dzieki z góry
Tez bym chcial ale nie mzona juz na forum zapodawac linkow a pozstow z tytualmi miliony byly _______________________________ wixa:-}
no przeciez sam podales wykonawcow to posciagaj sobie skoro wiesz czego chcesz... _______________________________ SfdTeam
przeniesc do seksu? _______________________________ Krolewicz Imprez i Używek%-) oraz moderator seksu
Ja bym skasowal bo bylo milion razy, ale mozna przeniesc bo w tamtym dziale jeszcze tego nei bylo _______________________________ wixa:-}
India Arie i Erykah Badu - duzo fajnych nut w odpowiednim nastroju. Polecam _______________________________ "What good will your words do if they can't understand you"
ja odpalam radio GRA albo jakieś inne i jest si co leci to leci bo nie znam się na wolnych piosenkach
a ja polecam enigme z techno to ATB jeszcze podchodzi
Outcast- Heyah _______________________________ MES QUE UN CLUB :D
A ja polecam "The Gathering". _______________________________ Pan w obrazku obok to nie ja... To jeden z najwspanialszych synow mateczki Rosji!
[http://www.insomnia.pl/temat184436/] _______________________________ "Myślę, że jesteś niezła dupa i chcesz mnie bardzo" dziwki już tu sąąąąąąąąąąą!!! "metaforyczny chuj"