Autor |
"szybki orgazm" |
|
Revoltman
|
|
|
|
vea
|
|
Hmm ja z troszke innym problemem, aczkolwiek od niedawna rozpoczelam wspozycie z mezczyzna. I... nie moge dojsc do orgazmu, probowalismy wielu roznych pozycji i nic :( Mnie to az tak nie martwi, ale partner sie zalamuje.. Moze macie jakies rady, moze sami kiedys tez miliscie takie male problemiki ? Prosze :)
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
no ja to mialem taka laske, kiedys co niby w ogole przede mna nie miala wczesniej orgazmu
Ekspert -
 |
|
|
0_Raziel_0
|
|
no ja to mialem taka laske, kiedys co niby w ogole przede mna nie miala wczesniej orgazmu
Musiałeś się pochwalić co? |
 |
|
|
vea
|
|
ehh nie takiej odp. oczekiwalam, a co zrobiles ze jednak z toba miala orgazm ?
|
aresek
|
|
vea - pogadaj z nim i powiedz mu co Cibie podnieca. A najlepiej pokaż mu jak sama lubisz siebie zaspokajać;) może wiecej czasu potrzebujecie na gre wstępną, szczególnie Ty, może sama się trochę rozgrzej. |
 |
|
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
0_Raziel_0, nie, nie musialem, bo to bylo dawno temu
a co robilem: to zabawy itd, i tak jakos wyszlo, ale na poczatku bylo*****owo wlasnie
Ekspert -
 |
|
|
szyme_k1
|
|
|
|
hkr404
|
| Wysłana - 26 luty 2006 20:08 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
SkocznyBoB
|
Ciasteczkowy Potwór
|
|
|