Ja foty w stringach nie widział daj jeszcze raz _______________________________ Ludzie którzy piją są dla mnie niczym...niczym bracia
dodam cos i tutaj kilka osob juz pewnie widzialo po zawodach z panna (zmeczeni wiec wygladamy jak zombie ): i sam z prawie calym lupem (brakuje jednego pucharu za 2gie miejsce w open TS): Zmieniony przez - Kuba_SnK w dniu 2008-11-11 21:56:58
fajnie ze panna jak zalozy obcasy to nie jest wyzsza od Ciebie ile masz wzrostu tak w ogole? _______________________________ znam uczucia lepsze niż nieważkość
gratki Kuba . _______________________________ .
j/w zdjęcia na stronie 13 SOG ode mnie
normalnie drugi Edward Norton
ja mam ok 173cm ... ale po zawodach pewnie mialem ze 169cm )) dzieki
Widziałem kobietę Kuby na żywo i muszę powiedzieć że jest bardzo very nice No i gratki Kuba Zmieniony przez - xxx320 w dniu 2008-11-11 22:19:24 _______________________________ Ojajebie! Taki problem to NOŁPROBLEM!
graty na łapach jeszcze pompę widać _______________________________ (<>)...ZAGŁĘBIE'NI...(<>) "A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of"
temat "zdjecia z sylwka" to dodam jeszcze jedno z "nowego" sylwka "ruda" na 1szym planie Zmieniony przez - Kuba_SnK w dniu 2009-01-08 22:44:47 Zmieniony przez - Kuba_SnK w dniu 2009-01-08 23:11:38