dorzuce cos z piatku zeby odswiezyc temat: ... musialem sie troche odmlodzic no i na masie z dzisiaj: )) kuffa... za duze Zmieniony przez - Kuba_SnK w dniu 2010-10-18 23:23:25 Zmieniony przez - Kuba_SnK w dniu 2010-10-18 23:25:38
Sterydy, wycinanie wzorków, płakanie za dziewczyną w progesteronowym dołku co dalej? Kolczykowanie sutków i róchanie arbuzów?
wiedziałem, ze bedzie szydera ale szydera to to co lubie najbardziej ))) testa mam jak 4 chlopow, a plakalem jak baba... ale juz sie podnioslem wiec spoko, spoko ... co do sutkow i arbuzow ... nie moje klimaty )
A poważnie: Mocna trójbojowa sylwetka, ale jak tak dalej pojdzie, to będzie trzeba przeskoczyć do wyższej kategorii wagowej
wlasnie do niej ide 90 ... z docelową waga 93kg ... ale to tak na nastepny rok, albo nawet kwiecien 2012 teraz jest z 80kg
chcesz sie skoksic na euro? _______________________________ Zapraszam na skoki narciarskie.
aha ha Zmieniony przez - Marcinx66 w dniu 2010-10-18 23:50:03
ja nie biore )
Powiem tak. To jest sens koksowania! Bo wczesniej to bym mu nie uwioerzyl, ze jest w stanie wykonac techniczny przysiad z kotem na plecach.
dobre kaptury balonie _______________________________ ...