no ja spalem 2 godziny w biurze, wsiadlem do taksowki pozniej 5 godzin spania i jak mlody bog sie czulem _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
jaki wzrost ? _______________________________ stooley get stooleier
173cm
uuu bedzie pojazd od seby i olka _______________________________ WybrzydzoSS....... nie dupiSS ""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****"" [www.famewear.pl]
Lepiej nie, bo gotow zacz zaczac wypytywac ile bierzemy w martwym.
ale co taki ma do dzwigania ... dziwgnie 3cm na ziemie i juz zaliczone bo wyprostowany _______________________________ WybrzydzoSS....... nie dupiSS ""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****"" [www.famewear.pl]
Ja mysle, ze tak sobie na chacie pochodne kątów kolan do logarytmow ustawienia butów wyliczy, ze tak naprawde to moze 1/5 ciezaru podnosi.
i jeszcze mimo to musi koksic pff fajny wafel _______________________________ WybrzydzoSS....... nie dupiSS ""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****"" [www.famewear.pl]
a dam jakies z prawdziwym usmiechem
Brwi Ci się zrastają _______________________________ Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz.