Co złego jest w wygolonych włosach ? _______________________________ Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz.
dobry swiniak _______________________________ MotorSport Technology.
Uda kozak ale łydki do poprawy. Ćwiczysz je w ogóle ? _______________________________ Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz.
ostatni raz cwiczenia na łydki robilem albo styczen 2005, albo w 2004 roku
a barki ćwiczysz cos ? _______________________________ MotorSport Technology.
zaczalem robic wyciskanie skos w gore jakies 4tyg temu za pierwsyzm podejsciem 80kg mnie przygniotlo ale teraz po ciezkiej klacie 90/5,5,5 idzie
W sumie to masz fajnie jako trójboista bo kcal aż tak nie trzeba liczyć jak w sylwetkowym. Jakieś filmy będą? _______________________________ Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz.
Kuba, co Ci tak klate obrosło _______________________________ Nie umiesz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz.
facetem jestem... a włosy maja to do siebie, ze rosną filmy ... teraz nie bylo maksów - beda w maju ale cos tam jest: ciag 260kg x3 RAW lawka 170kg x2 RAW dociskanie 230kg x1 w koszuli waga 84,2kg przed treningiem w takim stroju w jakim robie ciagi (razem z butami) wiec rano max 82,5kg by bylo Zmieniony przez - Kuba_SnK w dniu 2011-03-04 20:16:50
dobrze ze nie mam z Toba zajec, musialbym sie non stop uczyc niewiedza = wpjerdol _______________________________ Zapraszam na skoki narciarskie.