Hej właśnie się wyprowadzam na wakacje z wynajmowanego mieszkania. Problem w tym, że rodzice wyjechali na urlop akurat w tym terminie i nie ma kto po mnie przyjechać, by zabrać moje wszystkie rzeczy. Mnie jednak średnio się widzi jazda pociągiem i targanie się z kilkoma torbami. Dlatego stwierdziłem, że najlepiej mi wysłać moje rzeczy za pośrednictwem kuriera. Może ktoś coś konkretnego polecić? Zależy mi aby to zrobić jak najniższym kosztem i aby paczka była tez następnego dnia na mojej wiosce ;)
Teraz raczej większość firm kurierskich dostarcza przesyłki w ciągu jednego dnia roboczego, więc z tym nie będzie problemu. Jednak jeżeli chodzi o ceny, to najlepiej poszukaj ofert wśród pośredników kurierskich. Oni oferują chyba najkorzystniejsze ceny.
Znalazłem coś takiego jak wysyłajtaniej - mają naprawdę korzysta ofertę cenową. Kojarzy ktoś coś?
Ja kojarzę ten portal. Sam za ich pośrednictwem wysyłałem paczki niejednokrotnie. Faktycznie cenowo wszystko się super prezentuje, szczególnie na terenie kraju. Jak na razie też nie miałem problemu z żadnymi opóźnieniami w dostarczeniu paczki itp.
Ok, dzięki bardzo za informację, myślę, że się zdecyduje na wysłanie paczki za pośrednictwem wysyłajtaniej. Sporo mnie to wyniesie, a przynajmniej nie będę się z tymi walizkami męczyć :)