Wysłana - 27 lipiec 2006 17:10 Przeniesiona przez Eclipse21 z działu 'Multimedia'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź swoje BMI
no wiec w sumie wypadaloby wreszcie kupic cos nowego
nic superwypasionego - standard jak na dzisiaj
zastanawiam sie
SE k750i, SE w800i, nokia 6680
patrzylem na felektr, poczytalem
teraz chce opinii z inso - wiecie jak z awaryjnoscia?
zastanawialem sie nad k700i, ale sie psuja podobno wiec odpadl
w rankingach (moich) prowadzi w800i
se sa dobra dla babek ktore z reguly dbaja o fony...dla facetow nie zabardzo..sam mam - narazieodpukac chodzi..ale za delikatny jak na mnie...
sam mam k750 i, telefon wypas dla mnie, i wcale nie jest taki delikatny na jaki wygląda, dobry aparat i fajny design jak dla mnie, ale jak bede miał kase to zmieniam na k800i (1600 zeta jedynie ) aha i z joyem nie mam zadnych problemów a tel ma 10 miesiecy i jest narazony na duze zakurzenie i zabrudzenie.
w800i - kumpel ma i narzeka, z "w" to 850i chyba jedynie ale cena tez konkretna. zreszta z "w" tylko 850 ma baterie litowo - polimerową, reszta litowo - jonowa co oznacza ze ma efekt pamieciowy
ztego co tu masz wybierz z pewnością k750i.raz że wykonanie solidne(nieprawda że joysticki sie psują),po drugie ładna stylistyka(czarny kolorek-miodzio),po trzecie-możliwości softowe-możesz ze swojej k750i zrobić w800i,po czwarte-bardzo dobry aparat,po piąte-świetna jakość dźwięku na słuchawkach,po szóste-jak niepodoba ci design k to d-to samo tylko w innych obudowach
ps.podobno joy w k750i nie przycina na sofcie od w800i
evernever-niezmieniaj bo sie nie opłaca.poza UMTs i aparatem 3.2mpx to to samo.aparat jest jak dla mnie denny,gorszy chyba niż w k750i.widziałem fotki,żadna rewelacja chociaż były robione przy niezbyt dobrym oświetleniu
odemnie to tyle
Zmieniony przez - Zioma.llo w dniu 2006-07-27 20:58:25
w rankingach prowadzil w800i
gdyz slyszalem ze ogolnie to to samo jak k750 (roznice jedyna w kartach pamieci), ale w800i fajniej wyglada - oryginalniej
poczekam jeszcze na opinie