Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź da sie zdobyc w miare latwo recepte na tramal, bo niechce sie osmieszyc jak zaczne sciemniac cos o bolu plecow ... Zmieniony przez - ksionc666 w dniu 2014-04-28 14:07:36
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
da sie zdobyc w miare latwo recepte na tramal, bo niechce sie osmieszyc jak zaczne sciemniac cos o bolu plecow ... Zmieniony przez - ksionc666 w dniu 2014-04-28 14:07:36
internet, ogloszenia.... _______________________________ [email protected] Zapraszam na maila :)
a skad mam wiedziec ze to nie chinska podrobka a pozatym jest kilka? razy drozej, ciezko wysepic od lekarza?
Jak nie chcesz ściemniać lekarzowi, to kupuj z neta drożej - albo rybki albo akwarium.
wlasnie chce sciemnic lekarza i chcialem sie upewnic czy to przechodzi
To już zależy, na jakiego trafisz
Po co wam ten tramal lekomany. Napijcie sie herbaty _______________________________ m,,m
Dalej niż thiocodin nie ma co iść
tchiocodin probowalem 6 razy i nic nie czulem jak dlamnie strata kasy Zmieniony przez - ksionc666 w dniu 2014-04-30 06:03:29 Zmieniony przez - ksionc666 w dniu 2014-04-30 20:01:03
Jeśli naprawdę Cię boli to ja tramalu nie polecam. Brałem/biorę Tramal Retard 100 mg , Zaldiar (37,5 mg tramalu + 325 mg paracetamolu) i dużo bardziej tłumi mi ból Ketonal. Chociaż obecnie mój ból jest taki, że muszę brać to i to Swoją drogą czytałem, że jest Tramal traktowany jako używka, byłem na sporych dawkach i nic ciekawego nie czułem, co to niby ma dawać ? Zmieniony przez - J-J w dniu 2014-04-30 23:21:12 _______________________________ Prezes Rady 11
[hyperreal.info/talk/tramadol.html] staram sie wszystkich narkotykow sprobowac