Mam 30 lat i jestem ¿onaty, kocham moj± ¿onê, ale nasz zwi±zek kryje smutn± tajemnice, która mo¿e wszystko zniszczyæ. Kiedy pozna³em moj± ¿onê to od razu wiedzia³em, ¿e to ta jedyna. Ona ma w sobie co¶, co oczarowuje faceta, jej byli do dzi¶ do niej wzdychaj±, praktycznie od pocz±tku wiedzia³em, ¿e jest t±, z któr± chcia³bym spêdziæ ¿ycie. Podoba mi siê jej uroda, szalony charakter i to, ¿e oboje lubimy bardzo sex, poszli¶my do ³ó¿ka na drugiej randce, pó¼niej pojawi³a siê mi³o¶æ, by³o cudownie. Nie przeszkadza³o mi to, ¿e moja ukochana mia³a wielu facetów nie by³em o to zazdrosny, sam Lubie bardzo sex i mam du¿e potrzeby, choæ ja mia³em niewiele partnerek. Nasz zwi±zek siê rozwin±, mieli¶my wobec siebie plany na ca³e ¿ycie. Po pewnym czasie co¶ z³ego zaczê³o siê ze mn± dziaæ ... dla mojej ukochanej wygl±da³o to na depresje lub ¿e przesta³em j± kochaæ. W rzeczywisto¶ci by³o inaczej ale to okaza³o siê dopiero rok pó¼niej. Moja wtedy dziewczyna bardzo prze¿ywa³a mój stan, by³a za³amana, przyjmowa³a leki antydepresyjne, sta³a siê dla mnie osch³a, mia³em wra¿enie, ¿e ma mnie dosyæ. Zaczê³a wspominaæ co¶ o "przerwie w zwi±zku", dzieñ przed dostaniem b³aga³em j± o spotkanie wielokrotnie a ona odmawia³a, uzna³a, ¿e jestem wiecznie smutn± osob± i bêdzie ze mn± nieszczê¶liwa. Po zerwaniu nie odzywa³em siê do mojej mi³o¶ci, ona za¶ poczu³a siê wtedy lepiej, odetchnê³a jednocze¶nie mia³a do mnie ¿al, ¿e siê nie odzywam ... by³a przekonana, ¿e zerwanie jest mi na rêkê. Jak zwykle w takich sytuacja pojawia siê inny facet, pocieszyciel, kolega z pracy, który siê podkochiwa³ w mojej ukochanej, zawsze u¶miechniêty i pozytywny. Moja panna zaczê³a siê z nim umawiaæ bardzo szybko po naszym rozstaniu, do mnie czu³a niechêæ, ¿e doprowadzi³em j± do depresji. Dwa tygodnie po naszym rozstaniu uprawia³a z nim sex, w sumie nie powinno mnie to dziwiæ, bo my te¿ szybko zdecydowali¶my siê na ten krok a moja panna nie ukrywa³a, ¿e i wcze¶niej tak bywa³o z innym. Kiedy pozna³em prawdê dziêki gadatliwej kole¿ance wpad³em sza³/rozpacz, my¶la³em, aby z sob± skoñczyæ, Zacz±³em walkê na s³owa z moj± by³±, ona nie mia³a wyrzutów, my¶la³a ¿e jestem po prostu m¶ciwy i ¿e te¿ powianiem znale¼æ sobie dziewczynê. Mówi³em jej, ¿e j± kocham a ona na to odpowieda³a, ¿e wie, ale nie bêdzie ze mn± szczê¶liwa ... Cztery tygodnie po rozstaniu zaproponowa³a spotkanie, to by³y bardzo dramatyczne chwile, rozmawiali¶my ca³± noc, co¶ w niej pêk³o, dwa dni pó¼niej zaproponowa³a, aby¶my spróbowali jeszcze raz, tego innego faceta odrzuci³a bez warunkowo, raczej nic do niego nie czu³a mo¿e tylko fascynacje. Gdy byli¶my znowu razem moja ukochana bardzo ¿a³owa³a tego, co siê sta³o, przeprasza³a i p³aka³a, opowiedzia³a ze szczegó³ami co siê wydarzy³o pomiêdzy ni± a tym innym, ³±cznie z seksem. Gdy siê pogodzili¶my to oboje wpadli¶my w euforie, sp³odzili¶my dziecko i wziêli¶my ¶lub. Kiedy od naszego zerwania/powrotu min±³ rok, moja forma znowu mocno spad³a, zrobi³em szczegó³owe badania i okaza³o siê co jest przyczyn± moich dziwnych stanów. Mam problem z tarczyc± i wysokie trójglicerydy mimo sportowej sylwetki. Leczenie przynios³o dobre skutki, wróci³a mi energia, wróci³y mi silne uczucia do ¿ony, ale niestety wróci³ te¿ ogromny ból i ¿al do tego, co by³o. Ja bardzo wielbi³em zawsze cia³o mojej ¿ony, ogólnie w seksie by³em dla niej bardzo delikatny, nieegoistyczny. Bardzo mnie boli, ¿e moja ¿ona uprawia³a z tym innym sex, czuje, ¿e zbezczeszczono co¶ dla mnie ¶wiêtego. Mêczê tym moj± ¿onê, ona siê czuje winna, oboje boimy siê, ¿e to zniszczy nasze ma³¿eñstwo. Ona stwierdzi³a nawet, ¿e wtedy nie powinni¶my do siebie wracaæ mimo wielkich uczuæ, bo ja nie poradzê sobie z poczuciem krzywdy. Ja kocham moj± ¿onê i gdybym móg³ cofn±æ czas nie zamieni³bym j± na ¿adn± inn±, po prostu czuje, ¿e to mi³o¶æ ¿ycia. Dokona³em amatorskiej analizy psychologicznej, moim zdaniem mam, jak±¶ niedojrza³o¶æ seksualn±, postaram siê wyja¶niæ dlaczego. Odczuwam ogromny ból, nie do zniesienia, ¿e zaraz po rozstaniu nie kontaktowa³em siê z ni±, ¿e siê podda³em, by³em ¶wiecie przekonany, ¿e to koniec, nie zna³em dobrze mojej ukochanej, wtedy my¶la³em, ¿e to jest jej decyzja i muszê j± uszanowaæ. Choæ sam czeka³em na kontakt z jej strony, my¶la³em, ¿e postêpuje szlachetnie, ¿e nie wywieram presji na niej i poczucia winy w niej nie wzbudzam. W g³owie mojej wybranki serca k³êbi³y siê zgo³a inne my¶li, by³a z³a i przekonana, ¿e mi nie zale¿y. Kiedy siê pogodzili¶my to poczu³em czê¶ciow± ulgê, bo okaza³a siê, ¿e ona nie rzuci³a mnie dla niego i ¿e nic do niego nie czu³a mo¿e poza fascynacj± ... To, co daje mi do my¶lenia, ¿e co¶ jest nie tak z moj± seksualno¶ci± to fakt, ¿e gdyby nie by³o kontaktów fizycznych miêdzy moj± ¿on± a tym facetem a jedynie by siê spotykali, aby razem "rozwi±zywaæ krzy¿ówki" to dzi¶ nie czó³ bym tego bólu... To dziwne, ale wygl±da na to, ¿e wszystko sprowadza siê do seksu, ca³y mój ból wynika z tego, ¿e moja ukochana mia³a kontakty p³ciowe z innym. Mam wra¿enie, ¿e gdybym w ¿yciu mia³ wiele partnerek seksualnych to bym siê z tym ³atwiej pogodzi³, ¿e to by³oby co¶ naturalnego a teraz czuje siê jak ojciec któremu zgwa³cono córkê, ¿e wystarczy³o tylko kilka sów, aby temu zapobiec. Trudno mi opisaæ nawet co do koñca czuje, mo¿e ten ból wynika z tego, ¿e kobieta, któr± kocham, któr± wielbiê tak po prostu mo¿e doznawaæ przyjemno¶ci z kim¶ innym. Czasami w rozpaczy nawet ¿a³uje, ¿e te¿ nie zacz±³em spotykaæ siê z kim¶ innym, mo¿e wtedy by³oby mi ³atwiej, ale wiem, ¿e nie móg³bym tego zrobiæ.
drogi u¿ytkowniku 'nodenode'
co by³o to by³o
albo odpu¶cisz i bêdziesz ¿yæ dalej, albo bêdziesz wiecznie nieszczê¶liwy
mo¿esz podziêkowaæ wbijaj±c soga
Kolo puka³ laskê, zerwali, ona tylko raz siê ³ajdaczy³a z ganguskiem, wrócili do siebie i jest uczucie jakby parówkê wk³ada³ do studni.
Jaka na to rada? Zerwanie! To nie ma sensu, lepiej marszczyæ freda do koñca ¿ycia.
Rêka jest zawsze cia¶niejsza od ci.py
"A riczer to jest riczer. To osoba da¿ona na magazynie du¿ym szacunkiem."
Bedziesz sie mêczy³ ca³e ¿ycie, skoro to w tej chwili dla ciebie wa¿ne bêdzie ros³o ros³o w twojej g³owie i zawsze bedziesz widxial jak tamten j± posuwa. Przeyebane masz. Znam to choc z drugiej strony, moja by³a najpierw wybaczy³a mi zdrade a potem by³o coraz gorzej i jak kiedys do siebie chcieli¶my wrocic kilka lat po fakcie dalej pyta³a czemu ja zdradzi³em. Nie wiem co ci radziæ, serio, wiem ¿e chcia³by¶ sie z tym pogodziæ ale nie umiesz i chyba nie ma na to rady. Tez bym chcial przestac kochac by³± a nie umiem wiec hvj wie co robiæ;D pozdro man b±d¼ twardy jak roman bratny;D
Zmieniony przez - Tex31 w dniu 2018-11-15 23:23:00
Stwierdzila ze masz depresje i jestes smutny, wiec sama zaczela brac psychotropy. ****a logiczne przeciez. A psychotropy zrobily z niej zimna svke, bo one kastruja z emocji. Nie wiem czy ten tekst jeszcze ma tu racje bytu, ale - olej svke
Zmieniony przez - Klejcun w dniu 2018-12-21 14:00:31