Pree to moze wrzuc 2-3 zdjecia pogladowe sylwetek do jakich TWOIM zdaniem mozna dojsc na sucho. Ja jestem zdania ze formy typu nalego z ostatniego zdjecia sa do zrobienia na sucho tylko nie w rok i nie w dwa.
Nawet jak sie "nie ma" genetyki, bo bedac mezo to w dwa lata od zera . Do tego jak sie ma ponizej 30 lat gdzie jeszcze hormony robia robote nie widze w tym nic dziwnego.
best
Mateusz Burdzy Raczej jąder do cięzkiego za******lania i psychy do trzymania diety. Malowanie ust i rzęs jest łatwiejsze.
Środa, 00:26 · Lubię to! · 9
Maciej Ropiak Mariusz jest bardzo delikatny i nie na miejscu jest atakowanie go, nie wiem w ogole czy macie swiadomosc ale mówicie do mistrza europy, *** tam ze federacji o ktorej nikt nic nie wie, ale jednak, ponadto wystepuje obecnie w najbardziej prestizowej kategorii jaka jest meska sylwetka, odłam pedalstwa które szerzy sie jak plaga
Środa, 00:16 · Nie lubię · 12
Pree to moze wrzuc 2-3 zdjecia pogladowe sylwetek do jakich TWOIM zdaniem mozna dojsc na sucho. Ja jestem zdania ze formy typu nalego z ostatniego zdjecia sa do zrobienia na sucho tylko nie w rok i nie w dwa.
nie bede z toba dyskutkowal typie
wbij troche
albo pokaz jakas konkretna forme
i potem sie wypowiadaj
bo to gra do jednej bramki
Zmieniony przez - preeminent w dniu 2013-07-27 11:24:33
Kulturystyka = wbijanie możliwie największej ilości koksu przez jak najdłuższy czas, wszystko inne to marketing mający gonić maksymalną ilość żydowskiej mąki oraz dawać zatrudnienie klaudiom i klopsom - że niby nie da się wyglądać bez profesjonalnej porady dietetycznej i treningu personalnego ukierunkowanego na rozwój żyły szczytu bica