Autor |
"twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
i to ma byc sylwetka zrobiona na sucha ktora mam podziwiac ?  |
 |
|
|
Paszczak
|
|
|
|
Neptas
|
|
Znowu wojna ON/OFF Dajcie spokój
Paszczak jakie wymiary? |
 |
|
|
Paszczak
|
|
Neptas nie mam pojecia, mierze tylko obwod pasa bo celem jest aktualnie redukcja i puki co 77cm, mysle ze spokojnie do tych 75 zejde. Wymiary bede kontrolowal na masowce wtedy wrzuce foto do oceny, pewnie grudzien/styczen to bedzie. W planach jest pierwsza masowka na powaznie z trzymaniem michy i jak najnizej bf, a co wyjdzie to sie okaze. |
 |
|
|
owocowka
|
|
^
a jaka waga?
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Mozesz zrobic z nia co tylko chcesz, zawsze i tak to jest x2 do czego ty doszedles bez szprycy
ty chyba typie zartujesz
moja przemiana
rok cwiczen na sucho
ja po roku wciagalem cie nosem typie, a ty probujesz mi jakies rzeczy wmawiac
[http://www.sfd.pl/Volante_12_miesiecy-t672088.html]
Zmieniony przez - preeminent w dniu 2013-07-28 01:33:32 |
 |
|
|
qpen
|
|
gimbazą te foty zapjerdalają az milo  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Ja tam troche znam 3 swego czasu mniej lub bardziej czolowych kulturystow w kraju. Znam znaczy poza treningiem piwo wypije czy uderze na balety,wiec rozmowy nie sa oficjalne.. I zaden nie zblizyl sie nawet do zarabiania na tym ,ba wyjscia na zero. Bo ile takich sesji zdjeciowych mozna w zyciu zrobic? 1 dorobil sie udzialu w silowni. 2 niby ma sklepy z odzywkami, a naprawde zarabia dzieki handlu koksem jak polowa biznesmenow na tym forum.
BTW Ja naprawde polecam biografie Arnolda i opis imperium Weidera, wali wprost,ze zydzi robili wszystko,aby biznes wygladal na wiekszy niz byl,by kulturysci uwierzyli,ze mozna na tym zarobic. Zdjecia przy samolotach ktorych nie bylo,magazyny ktorych nie bylo,ciezarowki ktorych nie bylo,samochody ktorych nie bylo, wynajete modelki udajace dziewczyny kulturystow. A cokolwiek zarabial na tym tylko Arnold i to jeszcze na tyle,ze na budowie z Columbu musieli tyrac. Obawiam sie,ze zarabianie na sylwetce plazowej to podobny mit. 6 miliardow ludzi,a pewno cokolwiek zarabia 6 co najlepiej opierdziela gale jakiemus znanemu projektantowi...
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2013-07-28 09:54:43 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
no ale skad pomysl, ze taki Tavi Castro zarobi przez swoje zycie na tym jakies konkretne pieniadze jaka na warunki UK? Bo akurat kulturystyka ekstremalna to jest ta najbardziej dochodowa czesc bodybuildingu i nawet taki Kai, ktory jest jej krolem musi od lat dawac opierdzielac sobie mrowkojada, a Coleman jezdzic przyczepa jak cygan i robic glupie miny do zdjec, zeby wyzebrac 10$ za zdjecie z podpisem. |
 |
|