Autor |
"twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
Bo akurat kulturystyka ekstremalna to jest ta najbardziej dochodowa czesc bodybuildingu i nawet taki Kai,
i tu jestes w bledzie |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
No to mnie wyprowadz, przekonaj mnie, ze cykanie sweet fotek cieplym chlopcom, przynosi wieksza kase niz zydowska maka. Jakie sa nagrody dla takiego bulgarskiego zyza za podciaganie majteczek i eksponowanie wygolonych loniakow, a jakie za pelna seperacje nagich posladkow na Olympi?
I ile osob na tym, a nie opierdzielaniu mrowkojada zarabia, bo jak zarabia 1:14.000.000, to duzo lepszy pomysl puszczac Lotto, bo mniejszy naklad pracy oraz kosztow i wieksza szansa na sukces 2 czy 3x w tygodniu.
Ja wiem naprzykad jak wyglada zarabianie na modelingu, na poziomie powiedzmy Miss Polski i na tym zadnego zarabiania nie ma. Dziewczyna zwiedzi kilka miejsc, dostanie tu czy tam kilkaset EUR za sesje i po kilku latach musi szukac sponsora, a wiec wracamy do opierdzialania mrowkojada. Podejrzewam, ze w Siwca tez wpompowano kilka x wiecej niz sam zarabia.
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2013-07-28 10:20:17 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Tylko ze w lotto jestes skazany na widzimisie losu, a tutaj masz jakis minimalny wplyw na to, jak poprowadzisz ten swoj "biznes". Szczescie tez jest potrzebne, duzo pracy, ale generalnie wybic sie da. Skoro Arnold sie wybil to czemu polaczek by nie mogl ???
narazie taki klips jest na dobrej drodze, ale musialby sie bardziej rozpromowac a potem "przypadkiem" zjawic np u Wojewodzkiego... i tylko czekac na telefony od Januszow, ktorzy chca zrzucic bebzon w 6 tyg i przedstawiciela hektora, aby uzyczyl ryja do reklamy hantelkow.
Zmieniony przez - jednonerki w dniu 2013-07-28 11:07:58 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
tylko ze jak patrze na te profile trenerskie na fb polskich kulturystow albo wogole
to nie ma jakiegos zainteresowania duzego
ludzie nie chca tak wygladac
teraz sie liczy tylko fitness, wyciecie i bycie w formie 365 dni w roku
a nie ze wyglada sie dobrze przez 4 tyg w ciagu 12 miesiecy, a reszte czasu zalany albo na masie
moim zdaniem jest wieksze grono odbiorcow wlasnie w czyms takim
oraz wieksze prawdopodobienstwo jest ze wygrasz jakies zawody
niz wygrasz w lotto
prawdopodobienstwo umiesz liczyc
Zmieniony przez - preeminent w dniu 2013-07-28 11:18:46 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
btw czekam na dona ktory zaraz wejdzie do tematu
i napisze to samo co seba tylko innymi slowa |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Skoro Arnold sie wybil to czemu polaczek by nie mogl ???
2x ten sam numer nie przechodzi. Bruce sprzedal ludziom magie wschodnich sztuk walki. Arnold koksowania. Janusze juz za duzo wiedza o jednym i drugim i juz sie nie nabiora. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
No nie przecze, ze mozna pracowac jako trener personalny. Tylko ile lat taki bedzie mial wziecie? Co robic pozniej? |
 |
|
|
sangolx
|
|
handlowac szpryca
 |
|
|
Pitrekkk
|
Laska
|
|
Tak swoja droga, nie byłoby dla was jakoś uwłaczające godności samca alfa wypinanie dupki z prązkami przez poł dnia do aparatu, coby inne mało samcze osobniki spuszczały sie nad waszą definicją.
Ja rozumiem poćwiczyć, ale zarabiac na tym bym nie mógł i jak patrze na te profile co wrzucił Omek to stwierdzam ze to uklryta frakcja gejowska o mocno narcystycznej naturze.

czym to sie rózni od jakiejś Klaudii która eksponuje swoje walory na masce podobnych wozidełek?
Zmieniony przez - Pitrekkk w dniu 2013-07-28 12:51:40
|