Autor |
"twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2" |
|
Pitrekkk
|
Laska
|
|
Ładnie to tak jechać po koledze Young2 kiedy napina się w przymierzalni Zary w Galerii Świętokrzyskiej i nie może odpowiedzieć na zaczepki?
Z zasady nie zaczepiam większych od siebie coby mnie nie zdusili jak jaszczura, wiec nie trafione
|
|
INSOMNIA
|
|
Zapomnialem, ze jestem biedny wiec nici z sylwetki i dalej bede wygladal jak gowno. Jestem zerem. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Owszem jesteś, ale bynajmniej z powodu braku kasy |
 |
|
|
Tessu
|
DZIADEK
|
|
idealna sylwetka to waski szkielet jak u gimnazjalistki i dobre przyczepy miesni
To ja na pewno nie bede sie bawil w koks.
|
|
INSOMNIA
|
|
Jakby to ktos inny napisal to ok, ale taki ktos jak ty don to powinien morde zamknac. Uwazaj zebys moda nie stracil bo pierwszy do odstrzalu jestes z mod teamu. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
cos w tym jest ze wyzsi musza wlozyc wiecej kasy w budowe sylwetki, krociak przy 90 kg juz ladnie naprany jest, a ktos kto ma 190 przy tej wadze nie robi wielkiego szalu (przewaznie). Wiec zeby mial te 110 kg, zarcia musi isc wiecej niz u krociaka, a to uszczupla ladnie portfel |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Takze ja umiem sie przyznac, ze jestem zerem, a taki don robi z siebie nie wiadomo kogo, a nie pochwali sie jak kiblowal na swojej medycynie. W ogole nie odzywaj sie juz do mnie koles bo mam ciebie dosc najbardziej na tym forum, bezkarna swietna krowa..
Zmieniony przez - DjRafi w dniu 2013-08-06 20:24:31 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Tyle plebejskiej nienawiści - nic dziwnego, ze nie możesz zrobić sylwetki, skoro cały dzień chodzisz na katecholaminowym haju przeglądając czym się wozi i co rucha wierchuszka forum |
 |
|
|
zipo86
|
|
"ale taki ktos jak ty don to powinien morde zamknac. Uwazaj zebys moda nie stracil bo pierwszy do odstrzalu jestes z mod teamu."
skórwiel jaki groźny ) kórwa rafi ty nawet świeżaków denerwujesz
|
sangolx
|
|
sog za avek zipo
 |
|