Autor |
"twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2" |
|
INSOMNIA
|
|
zaczyna mi sie podobac ten temat, akcja za akcja, przepychanki, targanie za wlosy, polamane tipsy, a nie tylko jakies zdjecia kulturystow |
 |
|
|
Paszczak
|
|
alkohol=narkotyki=sterydy. To wszystko jeden wór także argument z cpaniem z dupy. Ja np lubie poćpać alkohol i trawe, Ty lubisz poćpać swoje zabawki, ale koniec końców wszyscy tym samym wózkiem jedziemy  |
 |
|
|
Eclipse21
|
PELEMELE
|
|
łapcie znaczek pocztowy
i sie nie kloccie
ŻYJ I DAJ ŻYĆ INNYM

|
|
INSOMNIA
|
|
eklips, nie boisz sie ze jak sie zadrapiesz w zlym miejscu to sie wykrwawisz? ;) |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Ależ poszła wymiana ciosów.
Oficjalny werdykt: Grubas Vten przez werbalne zlanie Ślicznego Prema jak małą dziewczynkę |
 |
|
|
Young2
|
|
Young bary to masz porobione okrutnie Katowałeś je jakoś konkretnie czy same rosną od dzwigania siatek z zakpuami ?
klata chyba też poszła do prozdu ale ****a przy tych łapach, brach,kapturach będzie zawsze odstawać...
Plecy słabe w c*** i brzuch jakis taki zpadnięty nieestetyczny.
Opalić sie dociać i możesz iść na ta konkurencje co w długich spodenkach chopcy smigają
Z tego co wiem walisz głownie PH, napisz coś więcej o sposobie jak to w siebie ładujesz itp jak możesz (PW)
normalnie robie
suwnica przod 4
tyl 4
arnoldki 4
boki sztangielkami 4
tyl na atlasie 4
kaptur 4 sztango
klatki brak genetycznie i tak jak mowisz - przez barki zawsze bedzie chójowo wygladac, a plecy wczoraj z 3 pannami robilismy na zmiane na wyciągach, tylko ze ja ciezar wiekszy
orali juz nie biore od dawna, bo mi mulą ze jesc nie moge
Zmieniony przez - Young2 w dniu 2013-08-15 14:24:16
|
|
blublaty
|
|
Eclipse, korpus dobry, ale łapy mało wyrobione. Takie moje zdanie, jestem laikiem.
|
INSOMNIA
|
|
osoby ktore nie wrzucily swojej 'formy'
nie maja prawa oceniania
zapomnieliscie? |
 |
|
|
dr Vitamin
|