Autor |
"twoja chwila prawdy, czyli inso-wióry vol. 2" |
|
chrumchrum
|
|
przeciez to nie on
 |
|
|
levy88
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Jak dla mnie to albo sciemniasz, albo masz dar od natury jeden na ... ?
Jesli to drugie, to powinienes sie zainteresowac kulturystyka na powaznie
Zmieniony przez - jednonerki w dniu 2013-11-09 11:13:29 |
 |
|
|
levy88
|
|
Sciemniam z czym? Jeszcze dodam, ze mam tylko diete. Zadngo supla, odzywki nie jadlem od maja, koks konczylem bic w lutym, gdzie wstawialem zdj, ale pewnie i tak nikt nie uwierzy. Przed powrotem po kontuzji na silownie nie mialem nawet zarysu brzucha tak sie przez 3msc zaniedbalem, o reszcie nie wspomne. Pokazalem koledze zdj Simeona Pandy i mowie "patrz! Tak do grudnia bede wygladal" wysmial mnie silowy trening co 2tyg, duze ilosci ryb, w szczegolnosci lososia, pol kilo brokul dziennie, orzechy - ziemne, laskowe, nerkowce - mix 2-3 garscie dziennie, z poczatku zaczalem biegac, robic interwaly itd, ale zauwazylem, ze przy moim metabolizmie leci za duzo miesnia, wiec odstawilem biegi i pokombinowalem z dieta. Jak narazie jest ok. I najbardziej istotna sprawa: wszystko zalezy od tego co masz w glowie i jakie masz nastawienie.
ps. Wiem, zaraz zacznie sie pojazd
Jednoreki: kulturystyka sie raczej nie zajme, traktuje tylko ten sport jako hobby, odreagowanie po pracy
Zmieniony przez - levy88 w dniu 2013-11-09 11:48:06
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
przeciez sciemnia
za stary jestem zeby uwierzyc w takie numery |
 |
|
|
ccor72z
|
|
kórwa pree pw wyślij  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
wez wyslij jeszcze raz bo ****a taki spam mi przychodzi ze ciezko mi znalezc cokolwiek |
 |
|
|
ccor72z
|
|
|
|
levy88
|
|
Pre You mirin' ?
Genetyka polowa sukcesu, bo genetyka nie zrobi mi jedzenia, nie pocwiczy i nie wyspi sie za mnie. Jak znajde to wstawie zdj ojca
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
czego mam typie zazdroscic ?
przynajmniej ja nie jestem hipokryta i nie mowie naokolo ze jestem naturalny
jak czerniewicz i inni
te zyly na lapie i nabicie to pewnie od pol kilo brokulow dziennie
jak dla mnie powinien byc ban w temacie
|